fredag 31 oktober 2008

Snart kommer dom hem från TFU;n!






Vad skönt att deras vecka är nu slut imorgon och att dom kommer hem efter en tuff vecka i snön och tält.
Det har varit extra tufft för Bubblis, för att hennes mage är inte bra än, utan hon blör ifrån magen än och det gör mig jätte orolig, så imorgon blir det sjukhus till henne antingen hon vill eller inte. Dessa sabla vårdcentraler som inte gjorde nåt innan, utan bara nollchalerar en fullständigt. Skamligt för hela läkar teamet.

Vi har dessvärre kämpat hela natten med värmen i husvagnen som har varit utan all kritik.
Men mitti kylan har man alltid lite glädje...alltså kallt ute men varmt i hjärtat.
Jag har kollat av Fia och Jari åter igen med lydnad och med skyddet. Lilla Jari som är 9 månader är riktigt grym i sitt skyddsarbete. Han har gått jätte mycket framåt, så nu blir det inget skydd förran lydnaden sitter riktigt bra. Annars kan han glida ur händerna och då kommer inte Fia kunna ha han kvar. Kanska häftigt med en så ung hane med sån arbetskapacitet. Nu blir det mycket släppande kommando.
För övrigt utan skydd så funkar ju lydnaden riktigt bra. Han har t.o.m. läggande med språng marsch. Framåt sändandet med super fart. Och ronderingar.

Nira gjorde också en riktigt bra skyddsarbete idag och har dessutom ronderat 6 skjul. Kanoon kul med riktigt bra träning.

Nu ska jag tar det lugnt och önskar en riktigt härlig kväll till er alla

Inga kommentarer: