söndag 2 november 2008

Ronneby igår...Sjukhuset idag!

Igår kom det hem 4 lyckliga personer från Ronneby och av dom var det två som ville stanna kvar längre (Bubblis och Sabina). Kanoon betyg för TFU:n när personer vill stanna kvar längre (fast Bubblis var så sjuk).

Idag har jag varit i sjukhuset ca 5 timmar med Bubblis pga magen. Hon har ju haft ordentligt ont två veckor med blodig avföring och smärtor. Vårdcentralen gjorde ju inget så nu fick jag nog och körde henne till bättre vård. Där tog man rejält med olika prover för att hon har även lätt temp och det kom fram att hon har en infektion trots allt i kroppen och skall vidare till tarm- och magundersökning i veckan. Tänk om dessa telefonister kunde låta bli att vara duktiga läkare...! För då slapp man att lida så här och tappa så mycket vikt. Men trots allt så var hon envis och gjorde sin TFU. Stark gjort med mycket god hjälp av med kompisarna härifrån. Jag tackar Er alla som tog så väl hand om henne där.

FÖR ÖVRIGT SÅ HAR ANNA VARIT I FARTEN IGEN OCH KAMMADE ÅTER HEM EN STOR VINST. JÄTTE GRATTIS ANNA MED DINA FINA HUNDAR OCH ATT DU ORKAR KÖRA LANDET RUNT I HALKAN!!!
Kanoon jobbat!

Nu börjar vi åter igen att arbeta med hundarna lite lätt och sedan blir det "JULVILA" FÖR OSS ALLA OCH LITE SKOJ SKA VI HA.

PS. KINNEKULLES HUNDFÖRARNA
GLÖM INTE AV ATT DEN 12 NOVEMBER KL 19.00 SKA NI VARA I SKARA PÅ UDDETORPSKOLAN!

Ha det så bra än så länge, vi ses kanske imorgon...!?

Inga kommentarer: