torsdag 27 november 2008

LITE TRÄNING OCH BUS I SNÖN!




Den här veckan har ju bara haft fötterna på. Tiden räcker inte till hur man än försöker att hänga på.

Början av veckan har ju hundarna haft jätte roligt med all bus med varandra i snön. Det bara stack iväg 2 timmar i skogen bara så där. Och vilka nöjda hundar jag hade efteråt. Men nåt roligt får man ju aldrig har för länge. Regnet kom ikapp oss igen som vanligt, och det blev så våt och äckligt igen.

Igår åkte jag och Fia iväg för att hon hade ledigt från skolan. Lite ombyte skadar ju inte. Idag har vi tränat igen med hundarna och Fia har visat lite olika konster som hon hade lärt Jari att göra (backa på kommando) och det gjorde han. Sedan körde hon mycket ronderingar runt skjulen och kan du tänka dig att han kunde rondera alla
6 skjul med en jäkla fart. Jag var bra imponerat och stolt. Sedan fick han börja jobba med skyddsärmen för första gången och han undrare väl först vad han skulle göra. Bita skulle man ju göra men han siktade på skyddsfigurantens ädlade delar och då fick man göra om det hela så han skulle fatta att det var skyddsärmen som han skulle tar....hahaa. Visst gjorde han ju det. Och jösses vad han tyckte att det var kul att får leka på ett helt annat sätt. Springa och fånga och jaga, det var livet det, tyckte han. Gissa om jag hade roligt. Han är ju bara 10 månader och så otrolig duktig Qwerro-son. Humör har han ju också och krafft.

Sedan körde vi med Nira också runt 6 skjul och skyddsarbete likaså som med Qwerro.
En riktigt rolig dag.

Nu närmaste ska han klä sig till tomte och göra många barn glada med sina hundpolare
och Nira samt pappa-Qwerro.

Jaa Ni, så här kan det ser ut när vi tränar.............

Ha en trevlig kväll och STORT TACK TILL FIGGEN!!!!!!!!!!




Inga kommentarer: