torsdag 20 november 2008

SKYDDSHELGEN NÄRMAR SIG!

Vad tiden springer iväg! Snart är det helg igen och därmed närmar sig anlagsprovet för FM-hund för Lena och Sabina. Och jag önskar dom LYCKA TILL.
För våran del så (dom som inte åker med) ska vi till Skara och köra lydnad och skydd.
Vi är ca 10 förare och hundarna i olika ålder. Det ska blir roligt att träffa alla igen. En hel del av oss ska köra BH-prov och dom ska börja träna ihop dom momenterna. Dagordningen är så här:

LÖRDAG:
8.00 Frukost och presentation
9.00 Lydnad
13.00 Lunch
14.00 Skydd
18.00 Kvällsmat
19.00 Genomgång av dagen

SÖNDAG:
8.00 Frukost
9.00 Lydnad (skydd)
12.00 Lunch
13.00 Skydd (lydnad)
16.00 Slut, genomgång och fika

Skyddsarbetet genomförs av Bosse och lydnaden av Bosses fru Lena!

Hoppas ni alla blir nöjda med helgen!

Nira mår bra och är riktigt nöjd. (Hon tänker väl på Omar och drömmer om honom). Bubblis har också börjat pigna till och ska börja jobba igen efter helgen.
Igår så snöade här och var rätt så kallt på morgonen men sen.........började det regna igen......suck! Många är ju jätte förkyllda och det är ju inget att undra på. Regn och kyla hela tiden!

Jag har också kollat av lite om eftersök med proffsig hjälp från Ronneby (utbildande polis) och ska försöka vidare beforda detta. MÄNNISKOR FÖRSVINNER JU PÅ JÄMNAN och det är viktigt att får rätt hjälp av en människa som redan har sysslat med det. HÖR AV ER OM INTRESSE FINNS. Han har 30 årig erfarenhet och har räddat många människors liv och ledde detta söket med hund. Kanoon för oss. Jag kommer med hans egen presentation om honom så fort som möjligt, så tror jag att många kommer att vilja har hans hjälp.

Nog med allt nu! Ni får ha en riktig bra dag!


Inga kommentarer: