onsdag 12 november 2008

Nu är informations mötet över!




Vad tom man blir i huvudet när man ska lyssna en längre tid. Det kom som vanligt jätte mycket folk och Ecce hade full show att prata om allt.
ALLA NYA HUNDFÖRARE KOM OCKSÅ och det är rätt så roligt att ser hur killarna tog hand om dom med en gång. Man kan vara stolt över att tillhöra denna hundvänliga Kinnekulle kompaniet. Det kommer att vara en hel del aktivitet nästa år också och dessutom ska det blir en trevlig resa till Helsingfors...jätte kul!

Efter mötet så diskuterade vi om olika extra övningar och det ska blir roligt att genomföra dessa. Jag kan garantera att våran hundförare kommer att tycka detsamma. Dom vill ju utvecklas tillsammans med sin hund och grupp. För övrigt så har vi ju så himla kul alltid när vi träffas och tiden bara stack iväg, så vi var hemma halv tolv. För hundförarnas del så ska det komma pistol övningar och massor av annat roligt nu till nästa år. Det är kanska häftigt att vi är så många nu.

Nu ska jag krypa till sängen och säger NATTI NATTI till er alla och Lollo och Nina, jag ringer imorgon och berättar mera om planeringar så får vi ser om ni gillar förslaget!?

Inga kommentarer: