torsdag 6 november 2008

Jag är sååååååå arggggggggggg!

Varför finns det vårdcentraler...!? Varför ska vi betala för dessa tjänster. Veterinärer är mer pålitliga än läkarna på vårdcentraler...!

Nu har Bubblis fått dricka sin "goda" drink på 4 liter laxeringsmedel. Lätt hade hon inte och dessutom fick hon även arbeta innan undersökning. Nästan direkt kom det fram att hon HADE KRAFTIG TJOCKTARMS INFEKTION i hela tarmen! Och dessa vårdcentraler ville inte ens tar emot henne utan läkarbesöket där med tvång från min sida tog exakt 2 minuter med besked "det går över om två eller tre veckor" utan att ens undersöka henne. Och det här är ju allvarligt!!! Varför ska man har sånna vårdenheter om inte ens skulle duga för djurvård!!!????????????
Hon hade trots allt blodig avföring hela två veckor och kunde inte ens behålla vatten i sig. Hon gick ner 4 kilo på två veckor. Nu har hon fått medicin och fått sova lugnt hela natten.

För våran del så kommer det här att göra en påtvingat ledighet från träningarna. Jag vågar inte driva henne mer. Men fortfarande så kommer vi att träna lydnad och ha en liten rolig JULFEST med tiokronors spel med LOLLO. Det ska blir riktigt kul att bara sätta sig ner med alla sina träningsvänner och äta gott och umgås med trevliga och lite annorlunda aktiviteter.

Dessutom ska vi har våran skyddshelg snart med massor av lydnad och lek.
Nog med allt nu, jag är JÄTTE BESVIKEN OCH ARG PÅ ALLA VÅRDCENTRALER. Det här är ju inte första gången som dom har klantat till sig.

Ha nu en trevlig dag alla

Inga kommentarer: