söndag 30 november 2008

TOMTEPARAD MED KINNEKULLE KOMPANIETS HUNDFÖRARE OCH REKTYRERING!



FÖRSTA ADVENT! Tänk vad tiden går fort! Idag har sju hundförare varit med i tomteparaden i Skara med sina tomtevovvar. Vad STOLT jag är över dessa vänner som ställer upp i vått och tort. Men här kommer det bilder sedan så får ni ser dom här snygga hundarna med sina förare. Lollo med Geran, Nina med Axa och Wisku, Anna med Tindra, Fia med Jari, Sabina med Dhiva och Per med Nira samt jag med Qwerro.

Vi hade en skrinda med oss som hundarna fick dra. Dom fick dra både på barn, INSATS-STYRKANS GUBBAR (dom har inte pengar att köpa fordon...?!), och hundar. Jätte skoj.
Alla hundarna var jätte vackra.
Dessutom var det rätt så häftigt att ser HUR EN IPO III (Mischalands Qwerro) hund förs av TRE SMÅ BARN (Anders och Christians flickor), och SIMON gick bredvid SIN LILLASYSTER som satt i skrindan och till slut SOMNADE. Det tyckte jätte många att det såg roligt ut och fick ett gott skratt. Alla dessa hundar skötte sig väl och Qwerro hade sina två valpar med sig också.
Vid rekrytering, så hade jag lovat Ecce att vi skulle satsa på insats styrkans hundförare. Det var några som fick telefon nummer till Cert. Vi får ser om intresset finns kvar. Per och Jonas var där och fick ger information. Dessutom fick Per tar hand om Nira och går tomteparaden med henne.

Kinnekulle kompaniet hade fått låna rekryterins bussen och där fanns det massor av information att hämta och sedan såldes det korv med bröd, glögg och ärtsoppa.
En riktig härlig dag.


Ha nu en bra fortsättning till kvällen


Inga kommentarer: