måndag 13 oktober 2008

Grattis Anna!

Igår var det en riktig fin höstdag. Jag var så där lagom sugen på träning. Satte igång och började jaga mina vänner, började med Lollo men fick inte tar på henne, fortsatte med Sabina och Peter och lyckades, ha! Fia och Anna åkte bort till Gert för lydnadsprov och lyckades där men plattsliggning får tränas lite extra. Grattis Anna och Tindra!
Men Sabina och Peter kom till Skara bk med hela familjen och det blev några timmas intensiv träning där med Dhiva. Oh jösses, vad duktiga dom var. En hund på 9 månader och har gjort på kort tid sånna framgångar är bara att gratulera. Det var mycket folk där för att dom körde MH, så vi gi´ck bakom en collie och tittade för att Sabina och Peter ska veta vad MH är för nåt. Och Peters reaktion var direck efter ...att det ska vi fixa...! Kul med en sån reaktion. Sedan körde jag en hel del med Nira och hon tycker att det är ju så kul. Även Sabina gjorde sin försök med Nira men hon fick lite ont i fingret...undrar varför....hihii! Man lär sig kanska mycket med att "låna" varandras hundar...eller hur Sabina???????????

Bubblis kom hem sent igår och UTAN HUND...! Vi saknar dig Qwerro!

Nu idag så kommer vi att åka till Skara bk för lydnadsträning igen och imorgon är det staben som vanligt! Vi ska lägga upp lite planeringar.

Ha en bra dag idag

Inga kommentarer: