onsdag 15 oktober 2008

Trevlig dag....!...med tokstollar...?

Idag har vi haft jätte roligt. Anna kom hit tidigt för att tralla och gå i stan. Först letade man efter en parkeringsplats, för i denna lilla stan finns det mera bilar än människor? sedan lite platsliggning och jätte massa bys med Jari och Tindra. Torgpromenad och smörgåstårta som belöning från Anna.
Sedan åkte vi iväg till Skövde. Skaraborgsgruppen som mål. Träffade med en gång herrarna och kunde lämna lite "lägesrapport" till dom från oss. Åkte sedan med Anna och NE till skjutfältet. Där skulle vi träffa en dam som ville bli hundförare och hade lite frågor. Vi hade Tindra och Jari ute och rätt som det var så började dom att skjuta. Där står Tindra och Jari mitt i pangandet. Ingen reaktion. Talade om att hon klassas som skott berörd hund och det blev världens skratt från dom tre herrarna från skaraborgsgruppen med NE. Så nu vet vi utterligare en gång till att där är inte problemet utan det är tryckheten med Skara gruppen som inte är helt ok för henne.
Körde sedan tillbaka NE och frågade om vi fick fortsätta att träna på staben och det fick vi ett JA. Vad skönt att veta det. Nu är det ju mycket lättade för oss att planera för framtiden också.

Nu vill jag bara att säga till er alla GOD NATT!

Inga kommentarer: