torsdag 30 oktober 2008

Fia har badat ute idag....vatten temp. + 8 grader!!!!!!!!

Vilket liv!!!!!!!!!!!

Bubblis, Nina, Sabina och Robin ska sova i tält nu till natten, Anna ligger med mag smärtor, Lollo jobbar och vi härjar.

Tänk vad skönt att efter en heldags träning med lydnad och skydd i kylan, komma till husvagnen och bara slappa (trodde jag). Temperaturen inne var + 9 grader!!!!!!!!
Strömmen hade gått, vi snabbt ut igen och basta istället. Där inne var det varmt och skönt...+ 83 grader. Jag orkade inte sitta så värst länge där utan gick till omklädnings rum istället. Strax efter, så kom Fia och talade om, att hon och en annan gick till vatten och badade. Vatten temperaturen var + 8 grader och Fia tyckte att det var riktigt skönt efter badet. Hrrrrrrrrrr! Jag får väl bada imorgon istället.

För övrigt så var det riktigt kul att ser Jari i sitt lydnadspass och hur Fia kokte i mellanåt. Jari fick sånna där roliga glädje skuttar och han sprang och hoppade och stutsade. Fia ropade efter honom och han hade bara såååååååå roligt. Jag kunde bara skratta. Det märks att han är ung och fullt av liv. Till slut så kunde dom köra hela BH lydnaden igenom och det gick kanoon bra. Sedan var det lite extra med aporteringar. Slät, hopp och A-hinder. Likaså där, så tyckte han att det var riktigt roligt att hämta aportbocken och tar ett ärovarv och Fia kokade igen. Men han var bara så tränings sugen. Till slut så funkade även det och frammåt sändandet med kanoon fart. Duktigt Fia och Jari.
Efter det så var det dags att börja köra lite skyddslek. Där hajade han snabbt vad som var på gång och hela han fick spratt. Han skällde och lekte med Bosse och idag märktes väl att han hade mognat mycket sen sist. Först med trasan och sedan med kudden. Vad stolt Jari var. Svansen högt upp i värden och visade med hela sin kropp "att KOLLA HÄR".

Sedan var det Niras tur med lydnad och där har jag inget att klaga över. Kanoon jobbat alla momenterna.
Efter det så körde vi skyddet. Och tanten var riktigt "TAGGAT" idag. Hon körde ju skyddet även i måndags och tisdags så minnet var kanska färskt.

Just nu så har vi fått värmen upp i husvagnen, så snart vågar man gå och lägga sig. Dom har ju lovat snö till natten så det ska bli spännande att se om det kommer nått.
Dessutom så hoppas jag att TÄLT folket ska klara sig fint i kylan med.

Nu vill jag bara önska till Er alla EN RIKTIGT SPÖKIG ALLHELGONA HELG!!!!!!!!!!

Inga kommentarer: