tisdag 7 oktober 2008

Staben som vanligt igen....tisdag så klart!

Har nyss kommit hem igen från våran trevliga träning. Vi har jobbat med lydnad, plattsliggning med skott och fastbevakning.

Vi började våran dag redan tidigt imorse. Jag och Anna med Jari, Delta och Tindra gick en promenad i Råda tillsammans med helt vilda och galna hundar som skulle bysa hela tiden och hade även dragkamp med pinnar. Rätt så häftigt med två schäfrar och en Akita ihop. Hade hört att schäfrarna inte går ihop med Akita men det kan jag tala om att det är "skitsnack". Den ena schäfer har aldrig lekt med en Akita tidigare och det var inga problem över huvudtaget. Jag och Anna hade full show med dessa hundarna. Så är det. Vi har över bevisat att alla hundarna kan umgås.

På staben hade vi igen 4 olika raser och inga problem.
Lena med Gandhi, Fia med Jari, Sabina med Dhiva hade jag på lydnad, fastbevakning och plattsliggning. På fastbevakning fick förarna ihop med sina hundar bli "varma " i kläderna ihop med "kapplöpning" till figuranten. Dessa tre hundarna tog figgen jätte tidigt. Kanoon jobbat!
Lollo jobbade separat med Tindra och Anna. Dom gick genom hela lydnadsprogrammet.
Och det såg riktigt bra ut. Plattsliggning med skott och Anna var ca 80 meter ifrån sin hund och mer än 5 minuter med flera skott. Kanoon att det gick så bra.

Vi avslutade med fika och mat på Läckö Grillen. Gott. Sedan är det på gång igen med några nya "elever" till oss. Vad skoj att vi får så många nya till oss. Hoppas bara att vi hinner hjälpa alla som kommer. Men men, vi har något som kallas "samarbete" i gruppen så det ska inte vara något problem. Vi delar grupperna.

Nu till helgen så åker Bubblis igen till Enköping och jag med Nira ska delta i Hagen kanske med Lollo och Geran. Ska blir skoj att får träffa "gubbarna" igen.

Och så det bästa; ÄVEN SABINA ÄR NU GRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN, hihiiiiiiiiiii! Och vad Kevin har växt!!!

Igår var vi i Skara och tränade lydnad. Då var Peter med Dhiva istället där och dom körde en kanska lång lydnadspass. Där har det också gott jätte mycket framåt. Dhiva blir så glad när husse börjar bysa med henne. Det är ju jätte skoj att får leka med bollen.

Bubblis hade Delta där och Fia hade Jari samt Anna med Tindra. Så det händer lite i denna gruppen.

Nu vill jag bara tacka mina vänner för en trevlig träningsdag igen och säger
GOD NATT!



Inga kommentarer: