lördag 11 oktober 2008

HAGEN IDAG OCH QWERRO IPO 3 IDAG!

Vilken dag vi har haft...!

Nira har haft sin favorit dag...att vara ute i Hagen med sina "gubbar" och även Anna med Tindra kom dit.

Bubblis och Qwerro har varit och tävlat idag...IPO 3. Super grattis från oss alla!

Ni var väldigt efter frågade där på övningen samt Lollo med Geran och även Nina och Wisku. Killarna har haft genomgång med stridsteknik på byggnad och även Nira har haft sin uppdrag där. Att vara hundförare på Kinnekulle kompaniet är rena rama GULDET. Dessa människor kan verkligen göra ens liv till himmelsriket. Alltid lika hövdika, väl bemött och att ser allas glädje när man träffas. Det är helt underbart. Det är inget att undra på om alla hundförare vill komma till Kinnekulle kompaniet. Det finns så många där som frivilligt ställer upp som figurant till hunden och att hunden ska bara vara överallt som killarna är. Nira är så stolt över alla och hon bryr sig inte om att dom skjuter inomhus utan hon ska bara trängas där.

Sedan kom Anna och Tindra dit och dom blev verkligen VÄL BEMÖTTA av allihopa där. Tindra och Nira var inne och kikade på killarna när dom fick skjuta där och det var ingen kaxihet mellan dom fast Nira gick löst hela tiden. Att man pratar om skottberörda hundar så kan jag intyga att Tindra är absolut inte det. Klarar man av skotten på övningarna inomhus och utomhus så behövs det kanske lite mer kunskap om olika rasers egenskaperna. Geran klassades som skottberörd hund men Lollo gav inte upp utan gick sin utbildning på ett annat ställe och där fick hunden en tia på plattsliggning med skott. Så ger aldrig upp.

Nu vet jag att killarna vill gärna ser bilderna från övningen och dom kommer upp så fort som "dataspecialisterna" kommer hem.

Ha nu en riktigt härlig kväll så ses vi

Inga kommentarer: