söndag 1 juni 2008

Händelserik helg!

Den här helgen har varit rolig, jobbig, massor av vänner, busar, bad och natt bevakning, utställning, juniorhandling, massor av fotboll och barn...............

Redan i fredags kände jag att det kommer att bli hetsig helg. Det började med tvätt och bad med alla hundarna och med Dhiva. Fia skulle bort till Anna pga utställning och Bubblis skulle till klassfotboll och Michael fick bråttom till campingen.

Vi hade en trevlig fredagskväll med grillning, bevakning och härliga vänner. Lollo och Into fick massor av lek och Bubblis körde jätte fina spår med Qwerro. Som vanligt, jätte mycket skratt.
Tiggande hundar vid grillning är ju ett måste och man smälter varje gång när man får ser dom fina ögon.

På lördag förmiddag får man ett samtal att FIA har visat Tindra till BIG I och VUNNIT JUNIORHANDLING, Vauu, vad glad man blev. JÄTTE GRATTIS FIA OCH TINDRA och till sist så blir Tindra BIS I. Kan dagen börja bättre..? Grattis Anna!!!!!!!!!!

För våran del så blev det åter igen bad. Qwerro blir ju så jätte glad när han får träffa sin dotter Dhiva. Vi var långt, långt, långt ute över två timmar och simmade. Vattnet var ju varmt.

Sedan fick vi bråttom till fotbolls platsen, där skulle vi köra lydnad, bevakning mm och ha det bra med goda vänner. Vi var otroligt många och grillen var igång hela natten. Sista korvarna grillade vi kl 06.00 på morgon. Körde mycket fast bevakning och massor av fotbolls spel för hundarna och jag kan inte förstå att dom orkade. Först simning och sedan jagande av alla bollarna och som alla vet så är inte dom här bollarna så starka utan blev punkterade nästan med en gång och det gjorde att man fick ta andra bollar till hjälp. Och denna lilla valpen Dhiva var super aktiv ändå tills dom åkte hem sent på kvällen...kan inte förstå att hon orkade!

Men efter 2 timmars sömn så var det dags igen. Simning hade vi bestämt, och hundarna hade inget emot. Lilla Dhiva var redan där och väntade på oss och det blev så mycket lek i vatten och dessa långa simturer. Anna var igång redan också och det vet man redan innan hur det blir. Massor av skratt och skämt. Vi saknade faktist Lollo på lördagen som inte kunde komma.

Men nu är jag SUPER TRÖTT, för den här helgen har jag sovit endast 4 timmar.....!

Ni får ha det
Niras matte

Inga kommentarer: