fredag 6 juni 2008

För 18-år sedan var det +28 grader den 06 Juni!

Jaa du, det var den sommarens varmaste dag. Att föda barn i den värmen var ju inte det lättaste och skönaste. Men resultatet blev MYCKET VÄL GODKÄNT........eller hur?
Jag var så lycklig den dagen, hade jobbat på Volvo golvet och tänkte att äntligen får man vara ute mycket....men men...det blev ju inte så, för sedan regnade det hela sommaren och högsta värmen var +10--+15 grader, så Bubblis fick ha en värmedyna i vagnen...........!

Hon började sin skola som 6-åring och yngst. Rektorn i det första skolan tyckte att "vi har inte tid med dagisbarn" så hon fick gå till nästa skola och där fick vi höra att "vi har gott om tid" och fick göra sin prov-vecka och fick börja ettan. Har ofta skrattat åt denna första rektorn för att hennes skola har ju gått OTROLIGT LYSANDE med mycket höga slut betyg. Nu slutar hon sin skola och fyller 18-år idag. Dessutom har hon fått arbete på ekonomiavdelningen och en egen lägenhet. Och som ni många vet, så gör hon lysande karriär med sin hund Qwerro. I hundvärden skulle jag vilja ge till många ris för sitt dåliga betende mot henne pga sin avundsjuka, men ni ska veta hur mycket tid hon ägnar sin hund...så det finns ingen anledning att vara avundsjuka...hon satsar högt och har missat många vänner pga sitt intensiva hundliv....
Glöm aldrig av det. Sedan har vi alla dom som jag skulle vilja dela STORA ROSOR.... tack alla ni som har stöttat henne i hennes karriär!!! NI ÄR GULD VÄRDA!

Idag har hennes store bror anordnat en fest till henne och det är hon värd. Och lika vackert väder även idag som för 18-år sedan................!

GRATTIS BUBBLIS PÅ 18-ÅRS DAGEN från oss alla som beundrar dig högt!

Gå gärna och gratta henne på hennes hemsida www.qwerro.se

Dessutom vill jag gratta Qwerros första kull på ett års dagen Atlas Dreams E-kull!

Ha en bra dag

Inga kommentarer: