måndag 30 juni 2008

50mil, skyddsträning, utställning på 30 timmar...

Jag vet inte hur man ska kunna förklara det här livet riktigt...? I lördags åkte vi iväg tidigt för att träna hund och det gick ju riktigt bra. Det var ju kanoon fint ute och riktigt roligt. Efter träningen var vi och bada med hundarna och vattnet var riktigt gott där, inte så isigt som här nu.
Bubblis slockande rätt så tidigt och vi övriga satt och små pratade ändå till kl 24.00. Sedan var det sängdags för vi alla skulle tidigt upp och åka på var sitt håll. TACK FÖR NATT LOGIN!
Vi åkte till Örebro. Bubblis hade fått kramp i ena benet på natten och det smärtade riktigt ordentligt i benet. Men väl framme så fick hon hjälp från Lena som har Observants Kennel. JÄTTE TACK! Så småning började hon att fungera någonlunda med sina ben.
Hon ställde där Qwerro som åter igen sopade rent banan.

BHKL hanar 1, BÄSTA HANE, BIR, CERT, CK

Och hon lyste av lyckan. Den här gången var konkurensen sten tuff med alla Tyska importer men det gick riktigt bra för dom. Han blev uppropat 1 direkt och behåll platsen hela tiden. Det var riktigt bra klass med 9 eller 11 deltare. Det här känns riktigt bra. Tredje seger för dom på 40 dagar. Två BIR och en BIM. Kanoon jobbat! Nu är det bara resten kvar gumman, du har inga lediga helger kvar PÅ HELA SOMMAREN!

Idag blir det ringträning i Skara och imorgon bevakningsträning i Hasslösa!

Ni får ha en bra dag
Niras matte

Inga kommentarer: