tisdag 10 juni 2008

Hetsig tid...

Nu är det massor att göra. Bubblis har flyttat nu och det gjorde att även här hemma fick man lite extra arbete med två rum.
I söndags kom det vännerna hit för att hjälpa oss med hennes flytt...TACK..!
Det är skönt att ha riktiga och hjälpsamma vänner runt om sig som ställer upp i vått och tort. Våran träningar går framåt och det är alltid lika roligt.
Igår tränade vi skyddsarbetet åter igen och det är härligt att ser framgångarna där med båda hundarna. Nira tycker att det är riktigt roligt och det samma med Qwerro. Vi tackar verkligen figuranten för sitt stöd och det fina figurantarbetet. Kördes även lydnad och det funkar också. Jag har en lydig hund fast jag har ingen tävlingslydnad som Bubblis har. Jag tycker att vi har fått en riktig bra träningsgrupp både på bevakning och skyddet, och det bästa av allt är att man vågar göra fel utan att det diskuteras utanför gruppen. Det är ju så som man kan hjälpa varandra. Man måste våga göra fel för att kunna göra rätt...eller hur....? Och utan att man känner sig uttittat och hånad.
Idag blir det lite drag, spår och kanske nåt annat lite lätt men ingen samlad träning pga skolavsluttningen. Det är lite för mycket just nu. Men nästa vecka ska vi köra lite mera. För våran del väntas det igen en hel dag med UNHCR.

DET FINNS NÅGRA BILDER UNDER "måndags träning"

Men mina vänner
HA EN RIKTIGT TREVLIG DAG
Niras matte

Inga kommentarer: