torsdag 22 januari 2009

Så har vi haft FYS KVÄLLEN åter igen med Kinnekullekompaniet!

Precis som sist, så kom det 14 personer dit igen...! Denna här gången några nya och samtidigt så kom inte alla från förra gången (vissa "låtade" sig i Stockholm). Men Ni kan tänka Er, att NÄSTA gång, så får dom SPRINGA riktigt rejält...hahaa!

På farten var det absolut inget fel, alla sprang och jagade denna stackars bollen runt hela hallen och där och här hörde man dunk (...då var det alltid någon som kysste golvet, undra varför). Vatten flög i luften och i munnen. Ljuvlig skratt överallt och knappt någon paus. Men vadå, RIKTIGT ROLIGT HAR VI ALLTID.

Vi alla har nog blivit rejält överaskade om antalet personer där som kommer till träningen. TACK BUBBLIS, för din goda ide´!

Vissa har ju extra roligt där innan spelet börjar. Där hamnar både Fia och Bubblis som "måltavlor" för killarna och jösses vad alla springer. Bubblis tog skydd ibland av målburen och fick springa som gasell för att inte alla bollarna ska träffa henne. Bra gymnastik. Samtidigt är det SUPER BRA att har sjukvårdarna där (igår 4 st), för ispåsarna kom till väl användning. Fia använde Lars fingrar som boll, vissa snubblade på varandras fötter och flög, och stackars Doris krockade med Lars och blev väl omhändertagen av sina sjukvårds kolleger.

Så ni alla som inte är med, missar jätte mycket! Vilken sammanhållning!!!!!!!!!!

Nu ska jag vårda alla RÖDA bollmärkerna och knät, som konstig nog är också RÖD och svider...

Ha en underbar dag åter igen!




Inga kommentarer: