torsdag 29 januari 2009

IDAG VAR DOM SOM PIRAYOR EFTER BOLLEN ...sa Fia!

Jogga först, spela sedan... visst gjorde vi det. Fast det var inte många som joggade utan gick istället. Men två duktiga hade vi springandes, Peter M och Christian. Oscar gjorde ett bra försök och Fia sprang ikapp killarna då och då.

Som vanligt, så kom det återigen 15 personen dit. FRIVILLIGT, att mörbulta sig...
Den här gången fick vi även Anna med oss och hon spelade som bara den där. Inte var hon feg att går i närkampen heller, utan mitt i matchen så stå det två personer helt stilla som två cementblockar, ingen ville ger sig, utan båda två ska bara ha bollen.

Visst fick man höra massor av AJ, även den här gången, och Anna var nära att "kastrera" en av killarna med att hitta en "helig" boll istället för bandybollen...
Skratt och spel igen. Strax efter, så var det Fias tur att använda Christians fotled som boll och han fick går och sätta sig i ett hörn med ISPÅSE. Vissa flög som vanligt och ville polera golvet med baken, men vilken fart det var på spelet hela tiden. Den här gången tyckte Anders att vi ska ha lite regler och det fick han ju gå genom med oss alla i början, så det hände inte så jätte mycket konstigheter den här gången som sist. För killarnas besvikelse, så spelade inte Bubblis igår pga förkyllningen, men visst lovade dom att använda henne nästa gång som "levande" måltavla...! Så hon lär får springa igen.

Våran sjukvårdsbefäll var där och gick med oss men deltog inte övrigt pga familjeskäl. ...du har mina och våra tankar hos dig...

Men det känns sååååååååå gott att alla har visat så stort intresse för dom här FYS kvällarna, för vi alla ha bara så roligt där. När vi skulle åka till slut hem, så sa Fia att "idag var dom som pirayor efter bollen"! Och visst var det fart. Jättekul. Man retas och massor av skratt. Jag själv hade aldrig haft en tanke på sånt här, men visst, jag ångrar inget utan låter "fläsket" som jag har att får röra på sig, vem vet, man kanske vågar sola sig tom på sommaren..........!

Ha nu återigen en härlig dag...VÄL BEMÖTES!!!!!!!!!

Inga kommentarer: