torsdag 15 januari 2009

AAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJ!

Det är ganska skönt ändå att bara vara med Nira i valplådan några timmar...Hon är så harmonisk...Den goa stämningen kommer över till oss andra också. Sabina vad med barnen här hemma och var barnvakt med fia och Jari



Igår var vi hela 14 stycken( från Kinnekullekompani) som var och mörbultade på oss i Skara. Det var ett riktig häftig gäng med all den gemenskap som man får känna av. Det var mycket skratt, svett och massor av AJJJJJJJJJJJJJ.
Anders flög, Doris och Peter krockade, Christian satt mellan varverna i ett hörn och pustade ut med sina lagkompisar samt Bubblis fastnade x antal gånger i fast grepp. Full fart var det hela tiden och jätte skoj. Tänk vilket gäng som så snabbt köpte iden att börja gemensamt träna så här. Elionora tackade ja med en gång, men gjorde klart ”att jag tänker inte spela” men vad gjorde hon då, hon spelade hela tiden.
Bollarna flög upp i luften och golvet ville inte räcka till alltid. Och det roligaste av allt var att vi var både unga och gamla där som kompanichef, plutoncheferna, sjukvårdsbefäll, sjukvårdare, soldater, hundförare mm. Och på farten var det inget fel, det var full ös hela tiden.
Men Anders, vad gör du om vi blir så smala att du inte hittar oss på övningarna…? Men att vara med som B-styrka i tändsticks form kan vara ganska roligt, eller hur Christian?

Vatten gick det åt massor och det tror jag var nog den godaste drycken på länge. Idag tror jag att många kan börja studera sina kroppar efter gårdagens slit och räkna ihop alla skavanker och blåmärken. Dessutom får nog alla känna av att dom LEVER i form av HÄRLIG MUSKELVÄRK. Men vad gör det, nästa vecka ska vi åter ställa oss där för en nu ORDERGIVNING av SLIT, SVETT, MUSKELVÄRK, flygande bollar , SKRATT MM

Visst har vi det bra i killarnas fast grepp även i gympasalen, ÖKA, ÖKA hörde man hela tiden. Puh. Suck!

Tack för värken!!!!!!!!








Inga kommentarer: