fredag 16 januari 2009

DESSA UNDERBARA SMÅ VALPAR!

Jag vill tacka "barnmorskorna" för sitt jätte fina slit, trots att ni fick sova endast 1 timme inatt. Anna och Sabina, NI ÄR GULD VÄRDA.




Vilken härlig tik Nira är. Där håller hon på med sina värkar och en tre åring tycker synd om henne och klappar henne på huvudet lugnande. Hon varken murrare eller var misstänksam mot denna lilla tösen fast hon klappade på valparna under förlossningen. Hennes sätt att klara av självständigt genom allt är ju bara att uppskatta. Du är ju helt otrolig Nira.
Stackars Anna fick bara sova en timme och åka sedan till sitt arbete och Sabina var här med sina barn hela dagen och även natten. Även Peter kom hit.

Vilken jubel det var när den första valpen kom till värden och strax efter en till och en till osv. Allting gick jätte snabbt över. Valparnas genomsnitt vikt låg mellan 400-500 grm, en hane vägde 280 grm. Och jag lovar att dom är jätte söta och livliga med härliga mörka färger.

Så nu kan Kinnekullekompaniet busta ut, drottningen kommer att blir klar lagom till övningarna. Och nu så småningom väntar vi på besök av Ida och Tilda! Det ska blir kul för dessa flickor och även för Simon att får träffa valparna.

Bilder kommer att visas här rätt så ofta!

Ha det så bra!



Inga kommentarer: