söndag 18 januari 2009

Dag 2....natten har varit lugn...

Godmorgon alla!





Nira och valparna sover än. Den här natten har jag fått sova lite mer. Skönt. Michael har sprungit ute rätt så mycket med Nira inatt. Hon har varit lite lös i magen efter valparna men pigg och glad ändå och ingen feber.

Igår ställde sig en valp upp på alla fyra! Det kändes faktisk konstigt. Telefonerna har ju ringt i ett här hemma och den ena sms efter den andra har landat. Nira vill tacka Christian jätte mycket för alla trevliga sms. Hon verkligen längtar tillbaka till det gröna livet. Jag själv med och dessutom har jag lovat Nira att det här är sista gången. Nu ska hon bara får härja med Kinnekulle gänget. VI SAKNAR ER OTROLIGT MYCKET. Och hoppas att vi ses snart igen.

Dessutom fick jag höra av Omars husse och matte, att det blir inga mer Omar valpar på länge, för att dom ska göra en utvärdering av alla valparna efter honom, och med det har dom stoppat alla parningarna. Som ni vet, så har Omar lämnat FRIA höfter hittils och det är ju helt underbart.
Samt Nira har ju fått lämna blod på Uppsala Universitets undersökning för FRISKA HUNDAR. Så förutsättningarna för dessa valpar ser ju lovande ut. Både vi och Omars husse och matte "farmor och farfar" väntar med spänning att ser denna kullen framöver. Kul, arbetsvilliga hundar lär det bli.

Igår kom Niras lillkompis Cornelia och brorsan Simon på besök med Sabina och Peter, och Cornelia bara stormar till Nira och klappar henne ömt och sitter i valplådan med henne. Underbart att ser denna kontakten med dessa två. Sedan var Anna och Per här också på besök. Jari har varit som en extra "skötare" till valparna och Nira har accepterat hans närvaro. Helt otroligt. Bubblis och Fia har skött dessa små helhjärtat.

Så, jag återkommer igen lite senare med ett par bilder!

Ha en bra dag

Inga kommentarer: