tisdag 13 januari 2009

Nira myser........jag flinar.....

Nira ligger i sin valplåda och pustar och stönar samt flämtar. Hon tittar på mig rätt i ögon och vill säga nåt, men jag är varken Freddy eller Cesar, så jag kan tolka detta som "jag njuter av livet"! Hon ser jätte nöjd ut och är harmonisk. Så, hon kniper fortfarande om sina skatter!

Igår började jag med mina promenader åter igen efter nästan en månads vila. Men det var inte så lätt, så idag blir det mera av det goda innan killarna tar slut på mig.

Ibland tycker jag synd om killarna för dom vet inte vad dom har gett sig in på. Det kommer att blir kanoon rolig vår för oss alla. Mycket friskluft antar jag med. Att försöka hänga med dessa ungdomar i alla deras ideer, kan verkligen tar slut på en men samtidigt ska man kunna tar det på rätt sett. Och det tycker jag att alla kan. Att komma med kommentater att jag orkar inte eller att jag är för gammal, godtas ju inte, så det är ju bara att försöka hänga på. Det här kan även hjälpa till att förebygga 50-års kris och lära även specialister att tänka annonlunda om dagens ungdomar. Det är väldigt nyttig att får umgås med yngre folk i alla ålder så slipper man får massor av onödiga komplekser om sin ålder. Man får ju lära sig till och med att tar order av yngre folk på rätt sätt. Och vad jag vet, så är alla mina närmaste order givare yngre vad jag själv är, men jag tycker att det är skönt. Vi som är ÖVER 45 ÅR FÅR JU KLASSA OSS TILL DEN ÖVRE STRÄCKAN AV ÅLDERSTRECKET och ger plats till YNGRE GENERATION. Så att komma med dumheter att man inte kan tar order av yngre folk ska inte ens får existera. Då är man ganska nära klimateriet eller 50-krisen som man kan också säga på ett finare sett. Jag är ju en glad 50 plus "senil" som vi brukar skämta om och jag är jätte lycklig att kunna blir accepterat av yngre människor runt om mig. Försök alla med samma medicin. Ni kommer att blir kanoon lyckliga för att dom här yngre är ju drivkraften för oss som inte har lika mycket ideer kvar. Eller krafter att genomföra olika saker. Det är ju ganska lätt att man blir lite loj med åren och det behövs att får skratta till ungdomarnas intensivitet och deras skämt. Man kommer faktisk ihåg sig själv från yngre dagar.

Så hatten upp för dagens ungdomar!

Inga kommentarer: