tisdag 20 januari 2009

KINNEKULLEKOMPANI...Larm...! allt uppfattat!?

Hela dagen igår var det fullt upp att göra, valparna kräver sitt, man ska tvätta, springa i affären, laga mat, rasta av hundarna och till slut så får man sätta sig i bilen och njuta av tystheten...trodde jag!

Jag var lite i tygaffärer och kollade på olika gardiner, när telefonen ringer och MAN BLIR SÅ GLAD när man ser, vem som ringer! Han pratar lugnt och skämtsamt och jag hinner bara tala om för honom att VI SAKNAR HAN (...för att han var i Stockholm) tills han kläcker ut att det är LARM...har du papper och penna?
Visst, jag gick till expediten och fick låna papper och penna och samtidigt såg dom lite undrande ut ang. samtalet...!
Men vad gör du i Stockholm vår kära Plutonchef, när larmet går, du ska ju vara här och leda oss eller.......?


Strax efteråt, så ringer Bubblis och vill att jag ska fixa alla hennes kläderna till en väska och hämta henne från arbetet, för att det fanns ingen tid för ombytet av kläderna hemma. Visst, det gjorde jag. Åkte iväg för att hämta henne från arbetet och ni skulle ha sett denna lastbilschauffören som blev vittne på en omkörning när Bubblis hade striptease i bilen för att byta kläderna från det civila till militärä.
Jag vill inte veta, vad han tänkte på...! Tänk Anders och Christian, vad ni får folk att göra frivilligt för att vara till lags för Er!!


Vi blev glatt överaskade framme i Skara för att det var redan så mycket folk där, våran Kompanichef måste ha varit jätte stolt över folkmängden. Där fanns även Skaraborgs gruppens personal med full styrka (7 stycken), vad kul. Stämningen var som alltid otroligt GLATT och alla var så glada FÖR ATT TRÄFFAS IGEN. Visst är vi BÄST...? Denna UNDERBARA KINNEKULLE KOMPANI! Det blir så många goda kramar och alla tar allting så korrekt vid ordergivningen.

När alla väl hade anlänt, så hade vi en liten genomgång och gruppering. Sedan åkte vi iväg till larmplatsen, där det blev nya order. Stackars Lars fick dom "tokiga" hundförarna till sin led, som han sa, och strax efter, så blev det DUNK på hans rygg från Bubblis och han bara skrattade som vanligt...!


När vi väl hade kommit fram så fick samtliga sina uppdrag och grillen startades. När alla hade jobbat ett tag så blåstes allting av och det kontrollerades deltagande antalet och det blev hela 28 stycken som kom dit på kort varsel. Kanoon, det bevisar det samma gamla vanliga att TRIVS MAN, SÅ KOMMER MAN! DET BLEV JÄTTE MYCKET BERÖM och Anders lyste som solen själv. Jätte skoj. Så nu får du skärpa till dig Christian och hålla dig på hemmatrakterna...!
Lars var som vanligt på sin skämtsamma sida och det var riktigt kul att får träffa honom igen.
Efteråt så blev det som vanligt, skratt och planeringar och det känns som att man aldrig kommer hem för att tiden går så fort och det finns så mycket att prata om alltid. MAN TRIVS SÅ OERHÖRT GOTT MED DESSA UNDERBARA MÄNNISKORS SÄLLSKAP.


Jag försökte att får ännu mer folk (från Skaraborgsgruppen) att komma till fys kvällen men dom tittade ganska misstänksamt på mig i början men, men, vi får ser, någon kanske kommer för att dom frågade ...var och när! Häftigt.
Så imorgon ska vi åter träffas och spela. Det ska blir kul att ser hur många som kommer då.


För övrigt, så blev Nira jätte besviken igår när hon inte fick följa med. Det kunde hon inte förstå. Men den tiden kommer. Niras mage är återstält igen till det normala och valparna bara växer och växer. Jag försöker att lägga in alltid bilder på nån av valparna och bilderna från gårdagen kommer lite senare idag.

Ha nu en härlig dag så ses vi imorgon





Inga kommentarer: