torsdag 25 december 2008

TACK ANDERS OCH CHRISTIAN FÖR JULENS ÖVNING!








Är man med på Kinnekulle kompaniet, så vet man aldrig vad som händer!

Det fanns en liten vacker röd paket under kranen till Bubblis och jag kan lova att spänningen inför öppningen var maximal. Den var väl tejpad och inte så lätt att öppna. Men hon lyckades till slut (fast det tog lite tid). Klockan var ju nästan kvart i ett och jag hade lovat sända ut bilder direkt efter ett! Vi hade ju alla haft massor av gissningar vad det här paketet kunde innehålla och jag lovar att reaktionen var HÄFTIG vid öppnandet. ONEJJJJJJJJJJ, JAG VILL INTE, JAG VILL INTE!
Men, men, har man lovat, så HAR MAN LOVAT....!
Tre jätte fina TUBER med HÄRLIGA FÄRGER! Vad vi alla skrattade. Hon började sin ANSIKTSMÅLNING och det blev faktiskt den GRÖNASTE JULEN I MANNA MINNET HÄR HEMMA!
Det blev grönt, svart och brunt! Hon blev så vacker! Strax efteråt så upptäckte hon att hennes grejerna till linserna var hemma hos henne och att hon kan inte tvätta bort allt från ansiktet förran sent på kvällen....!!!!!!! Nu blev det problem. Men allt går ju att lösa. Fia bad henne att måla även hennes ansikte och hoppsan, nu var det två tjejer fullt klädda upp till ansiktet att kunna delta i övning...! Julafton!!!!!!!! Hörde väl nåt på informations mötet att några skulle delta i övning på Julafton, men, det här var ju det häftigaste vad jag har varit med om. MASSOR AV SKRATT. Men i och med att man har hundar, så måste dom ju får komma ut, och jag lovar, att reaktionerna ute var värda att ser. Folket bara stirrade på dom. Vi åkte till skogen och tog några roliga bilder och tänkte att där kan man inte träffa några, men, vad fel vi hade. Okay, men heter man Bubblis och Fia, så sade dom att, VI BJUDER PÅ.
Sedan åkte vi till Sabina med Dhiva och fick påminna även henne om Kinnekulle kompaniet och VILKET SKRATT ÄVEN DÄR , Dhiva blev jätte glad och var färdig att åka och träna, och till slut över raskade vi även ANNA. Hon blev fullständigt över raskad. Och stackars Tindra och, hon trodde att befrielsen från Julen hade kommit och att det blev träning. Hon var ju jätte glad. Anna fick sina hemvärnskläderna på sig och snart var det tre flickor full klädda! Men kompanichef och plutoncheferna saknades pga olika anledningar, så det blev ingen mer övning, fast flickorna var klara....suck!

Så den här Julen kommer inte nån av oss att glömma nånsin. Det här var det roligaste Jul som vi har varit med om. Tack Anders och Christian för det här!

Lite bilder finns på första sidan, det är bara att kika.

Ha en jätte trevlig dag.















Inga kommentarer: