måndag 8 december 2008

JÄKTIG HELG!

Den här helgen har vi knappt varit hemma. Vi har sysslat med golvarbete både i hundgården som i huset. Hundgårdsarbetet var ju inte så kul med dessa betongplattor men det gick ganska bra (när man få vara chef). Dessutom, så har vi gjort iordning min dotters bostad och det har blivit riktigt mysig där.
I helgen så har vi också letat efter gamla och nya bilder till Nina (som till våran glädje) har öppnat en egen sida på nätet. Det tyckte jag var kanoon roligt.
Sabina och Peter med sina barn har också varit på besök och lilla Kevin växer och växer. Han är alltid så lung och god, precis som sin syster Gornelia. Qwerro har full show att hålla ordning på henne. Dom där två tycker ju så mycket om varandra.
grillat har vi gjort också. Mums, vad gott det kan vara med grillat mat.

Lite glädje tårar har vi också fått ser. Två av Qwerro valparna ställdes i Stockholm igår med kanoon resultat. Dom vann var sin Junior klass och dessutom båda blev tvåa på brukshundsklass. Jätte grattis. Det är ju inte så lätt att vinna över dom välmeriterare hundarna som är vuxna och klara. Bra kämpat. Så Bubblis var ju överlycklig och glad.

När vi väl hade landat hemma så till våran överraskning fick vi en telefonsamtal från finland som lyste upp hela våran samvaro här hemma. Våran kära vän ringde och lovade komma till sverige. OOOOOOOOOOOO vad vi längtar. Det är ju så härligt med trogna vänner. För övrigt så blir det nog full hus nästa helg och Julen närmar sig med super fart. Det gäller att man ska kunna hinna med.

Nira mår jätte bra och äter som en häst. Hon är lekfull och kelig.

Nu får ni ha en bra dag

Inga kommentarer: