söndag 28 december 2008

KAN MAN GRILLA FALUKORV....?frågade Anders!




Jovisst, det kan man och det har vi också gjort idag.

Vi gjorde en "rövare" och åkte till denna vackra Kinnekulle idag. Kallt (-7)och jätte vackert med sol och frost på buskerna och träderna samt markerna. Det var ju ryskigt vackert.
Vi gick genom patrullstigen och många av gömställerna där. Kul. Denna vackra patrullstigen är lång och händelse rik, så man behöver inte lessna där nånsin och på köpet får man en enorm god kondition. Backar upp, och backar ner, samt långa branta trappor. Anna älskar dom här trapporna eller............?
Där finns det alla förutsättningar att köra både personsök, som långa svåra spår samt enorma långa patrullstigar med terräng skifte mm. Naturen är ju helt underbar. Tiden där stack snabbt iväg och vi körde igång med våran falukorv grillning som var väldigt uppskattad och lite kaffe och grillat macka på det så, då var man riktigt nöjd. Jätte fina bilder fick vi med där och vi alla var riktigt nöjda.
På väg hem åkte Bubblis lite med "rumpan" och där fick vi en ordentlig skratt. Det ska blir riktigt härligt att träna där utöver staben.

Nu ska jag vila mig lite och sen ska jag titta på den hemska TV:n.

OCH JÄTTE TACK TILL ER ALLA IDAG FÖR EN HELT UNDERBAR DAG!

Inga kommentarer: