måndag 15 december 2008

Eftersök.........

Så var det dags igen. Ett samtal, vidare samtal i kedjan, packa, ta på sig kläderna,tar med lite fika, ombyte osv. Från larmet till platsen 7.5 mil härifrån på 1 timme 45 minuter. Det går snabbt.

Åter igen så var vi från Kinnekulle ganska många (14) och i sammanlagt 34 personer.
Fia var med Jari från HV-ungdom. Han gjorde jätte bra arbete med Fia. Tre från sjukvården, alltså en i varje grupp.
Tre hundar var där och terrängen var som vanligt hemsk. Det var tur att det inte regnade för att vissa hade badat i leran annars. Vi gick och genomsökte ganska stort område både i skogen och öppet fält. Det var mycket vatten överallt. Nira som är dräktig gjorde bra arbete och markerade spår och en sittplats. Cirka 400 m därifrån hittades personen. Men tyvärr var personen inte vid liv. Det var grupp fyra som hittade personen.

Som vanligt så togs vi väl hand om efteråt och det känns alltid lika bra att man blir så väl omhändertagen efteråt. Att jobba tillsammans med sin egen grupp ger alltid en enorm trygghet. Man litar på varandra och stöttar varandra i alla situationer. Det kommer inte att blir några bilder här för att jag ville inte denna här gången använda kameran. Ni som undrar, så tog Fia döden väldigt bra och var stark och samlad under och efter. Likaså som alla där och även hundarna.

Tack igen för ett gott samarbete.

Inga kommentarer: