söndag 14 december 2008

Kyrklig söndag...idag har vi varit duktiga...!

Redan imorse började man undra, hur man ska klä sig...! Det är ju alltid lika rolig moment att öva på....! Alltså, man har ju bara hundkläder och inget annat. Jag har lovat att försöka inskaffa några lite bättre tröjor och byxor, men problemet är det att dom använder man kanske en gång om året...!

Flickorna hade mycket lättare att klä sig än vad jag hade. Men, men, lite hittade jag i skåpet. Sedan åkte vi i väg till kyrkan. Denna lilla vackra kyrkan var ju fyllsmäckat med folk. Undra varför..? Jovisst, det var ju Kevins DOP idag och Cornelias födelsedag. Jag har aldrig sett Sabina och Peter så lugna och barna var ju som små änglar. Fast det tog tid så var dom helt lugna hela tiden.
Lilla Kevin var så OTROLIGT vacker i sin dopklänning och Cornelia kanoon fint klädd med en söt klänning. Hörde att Sabina är inte så kyrklig men hon stodde kvar vid sin trevliga man Peter. Pastor pratade och sedan tog han Kevin och visst kom det lite protest trots allt när han fick vatten på huvudet. Det tyckte han inte om, men strax efteråt så var han ju som lugnet själv igen. Tänk om alla barn var likadåna som han. Alltid likanöjda. Cornelia undrare säkert vad allt det här handlade om, men skötte sig exact lika fint.
Sedan åkte vi till dop kaffet som blev MAT + kaffe med glass. Vilken härlig kock du är Peter, alltid när du stor vid spisen så kokar du kanoon god mat och det gör, att vi med spänning väntar på falukorvs grillning igen.
Det kommer snart bilder.

Som sagt, TACK FÖR EN UNDERBAR EFTERMIDDAG och ha en SKÖN TREDJE ADVENT!

Inga kommentarer: