onsdag 24 december 2008

BUBBLIS SPRICKER AV FÖRVÄNTAN....undrar varför...?hihii





Jaa Ni, så är det Julafton! PAPPA FYLLER ÅR, JÄTTE GRATTIS!!!

Under två veckor så har vi haft fyllt upp med små och stora saker här hemma. Haft kanoon härliga besök, var man får skratta hela tiden (ja, just Ni två, nattugglorna). Vi har även varit i Skara och ätit julmat där. Fullt ös med hundarna som vanligt.

Nira har blivit jätte stor och rund om magen. ....man blir ju tjock av såsen...!
Hon njuter av livet och myser. Snart är ju hennes ledighet slut och då ska hon tar hand om sina babysar. Vad kul.

Bubblis går runt här hemma och tittar på en viss PAKET HÄR och river sig i huvudet. Hon fick ORDER att inte öppna innan Jul och jag lovar att hon går och skakar på denna paketen ofta och FLINAR. Det känns skönt att ser denna glädjen i hennes ögon. Jag lovar att när hon öppnar denna paketen, så har jag kamera i min hand och hon har lovat att ta på sig innehållet.....! Så bilderna om denna händelsen kommer att vara här på bloggen. Jätte skoj, vi väntar med spänning. Tack, Ni är två sköna människor, och det känns skönt att får umgås med Er. GOD JUL TILL ER TVÅ, efter kl 13.00 kan Ni ser bilderna!

Fia och Jari håller på med massa hyss innan Jul. Kurragömma här i lägenhet och resultatet av detta kan Ni räkna ut själva. Två unghundar och en ungdom i full fart, kan bara resultera på en sak...tävling om julkranen...vem av dom klarar av att VÄLTA denna stackars julkranen mest...! Jag har aldrig varit med om att man välter julkranen så här, men allt ska man vara med om. Kul har dom tre i allafall.

Julmat har vi också fixat i sista stunden. Jag hade ingen lust, men ungarna och Sabina med Peter ville detta. Då blev det så, men Sabina och Peter fick komma hit och hjälpa till och pennan gick väldigt hett till, för att skriva ner alla dessa recept. Fem olika rätter fick vi ihop på denna korta tiden. Karelska piroger, karelsk steak, leverlåda, kålrotslåda och lingon parfait. Peter och Sabina fick göra pirogerna själva och dom var nog ganska nöjda med resultatet.
Dhiva och Jari i sin tur håll på att riva ner hela lägenheten och jag förstå inte att dom orkar vara så aktiva hela tiden. Ingen lugn stund över huvud taget.
Kevin och Cornelia var med och dom två är ju sånna otroligt snälla barn som man bara kan önska sig att får. Man märker inte att dom är med, aldrig knäll eller strik.

Nu efter Julen kör vi igång med träningarna igen och det kan ju behövas efter all Julmat. Vi kommer att köra mycket spår, lydnad och bevakning mm. Det har ju trots allt blivit lite ljusare (en sekund) ute och då måste man ju komma ut igen och lämna denna hemska mörka tiden bakom sig och ser på det ljusa istället. Skööööööönt, med lite fläskröra!

NU VILL JAG BARA ÖNSKA TILL ER ALLA
GOD JUL!

Inga kommentarer: