söndag 17 januari 2010

Har ni sett vad vi hittade bland 30 personer och 37 hundar...!



Visst, VÅRAN KOMPANICHEF!

Tänk vad roligt att få ser Anders med Cera bland oss på ridhuset. Nu är vi rätt så många "gröna" från Kinnekullekompaniet hos oss och vi lär blir mer, om jag har förståt rätt! Riktigt kul!

lite mera om träningsgruppen hittar du här:

http://iposkara.blogspot.com


Igår körde vi individuell lydnad och inkallningar genom gruppen med störa störningar. Sedan även BH-prov träningar, aporteringar samt utställningsträning för dom som ville. Hundmässigt var det ju jätte många olika raser med igen (rottisar, doberman, lejonbergen, collie, schäfer, malinois). Åldersmässigt sett allt från 9 veckor uppåt.

Intresset i våran "lilla" grupp bara växer och växer och nyfikenheten på olika utbildningsområderna lika så, och vi blir mer och mer intressanta för andra. Det är jätte roligt att vi som från början var bara tre, är uppe i över 20 talet och i träningarna på ridhuset kommer det 30 tal dit, som tränar 37 hundar. Vissa av oss är ju medhjälpare för dom andra och vissa fixar fikat till oss, men den största gruppen är ute samtidigt och kör med sina hundar.

Bubblis och Cairo hade igen bevakningsträning igår med dom övriga på FM-utbildning. Så efter några timmars FM-träning så kom det tre stycken till oss och tränade lydnad i ridhuset. På fikat så var det fullt igen och det är tur att det finns så många bord och stolar där samt Mats som ordnade allting klart till oss.

Nu ska vi ha nästa träning på lördag igen...undrar hur många ska komma då???????????

Ha en härlig vecka allihopa

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul träning återigen!

Cool Nicke....:)

Anonym sa...

Avsändare ovan inlägg:Maria

Nira skriver sa...

Visst har vi det så bra och tänk vad många vi är...och det blir bara mer och mer varje gång!

Jag är jätte stolt över er alla och tack Niklas för figurant arbetet!

Kram Tuija