lördag 2 januari 2010

Ringträning & Michael fyller 18 år idag!!!!! :D








Vilken underbar start för det här året.
*
*
Vacker natur, halvgalna hundar, sonen fyller 18 år och bara tittar på sin första lovliga drink, 17 deltagare på träning med 24 hundar, sol och kallt, härliga träningsvänner och kanoon mat efter träningen. Vad mer kan man begära...inget, ju en sak... att våran kära figurant ska komma snart hit och tar hand om oss!
*
*
Idag har vi kört snölek (Niklas och Bubblis), ringträning, lydnad, BH-prov träning och massa bus i snön med hundarna.
*
*
Imorgon ska vi köra "gammaldags" bevakning och grilla efteråt! Är nån mer som vill komma med så får ni allt ringa till nån av oss.
*
*
3 av Niras valpar deltog på träningen idag och jag måste erkänna att jag är riktigt stolt över dom! Tack Camilla, Rolf och Ciara, Peter och Cero samt Bubblis med Cairo. Ni är jätte duktiga! Och jätte tack till er alla som deltog idag! Vi har ju så otroligt roligt tillsammans och det bevisar ju på deltagarantalerna att så många kommer oavsett väderleken! Idag så har det varit Rottweiler, Doberman, Lejonbergen och Schäfer! Jätte kul!
*
*
---------
*
*
Niras husse Michael fyller ju 18 år idag och honom har vi firat här med smörgåstårta och drink samt bowling. Drickande var väl lite segt men jag tror att syskonen hade gjort för stark drink åt honom, men till slut så gick det ner (skratt). Nira var mer eller mindre galen idag här hemma för att hon hamnade alltid på fel plats och hade ingen koll på maten vad vi åt....! Rätt åt henne.
*
*
GRATTIS TILL DIG PÅ 18-ÅRS DAGEN MICHAEL från hela familjen!

Inga kommentarer: