torsdag 28 januari 2010

Insnöat...

Det finns både fördelar och nackdelar att bo på landet! På vinter tider är det ju att bli insnöat, fast det är rätt så sällsynt. Men den här gången är det bara så.

Nu har jag precis kämpat på att få loss Chrilles bil från snödriverna och jag kan lova att han var förbannat. Det är ju packad snö överallt med enorma snödriver. Jag varnade ju honom att komma till landet men han är envis som en oxe, så då blev det så här.

Nira i sin tur underhåll sig med soptunnan...jag har en god lust att mata henne en hel vecka med sopor och ingen mat då kanske hon ge fan i soporna i protest!!!! Men, säga så kan man göra, verkligheten är annan, alltså hon får sin mat iallafall. (flin). Chrille kokade av ilskhet, först pga bilen och sedan soptunnan.

Nu är jag fast här tre timmar till innan jag kan tar mig hem men det finns ju gott om snö där ute så jag vet vad jag ska göra!

Ha det så gott mina vänner

2 kommentarer:

Kicki sa...

Insnöade ja,det var vi inte långt ifrån i morses heller,nu sitter jag och huttrar har åkt på ngn jädrans förkylning? Ha det gott! Kram Kicki

Nira skriver sa...

Whisky brukar hjälpa....hahaa, om inget annat så rengör det munnen och på rätt mängd av det blir man även rund under fötterna...hahaa!

Vi ses på lördag, saknar er!!!
Tuija