tisdag 27 maj 2008

UNHCR

UNHCR åter igen...!




Igår hade vi våran roliga kväll. Väntan blev lång pga massa strul för dom som skulle komma. Det hade hänt en olycka på vägen som gjorde att alla fick stå stilla. Vi väntade ca 6 timmar och den väntan kändes hemskt.

Men å andra sidan så fick Tindra träffa några "grönisar" och det var roligt för henne. Anna blev så nyfiken så hon kunde inte åka hem utan stannade kvar ändå till kl 4.00 på morgonen.

Det var jätte mycket folk där som skulle kontrollera räddningshundarna med sina förarna inför deras certprov!

Från svenska sidan var det 90 personer med 12 hundar och från Norge var det 74 personer med 9 hundar. Dom var bra trötta allihopa och fick inte lägga sig förran allt var klart och som alla vet så ta det jätte lång tid för allt för att göra dom små irriterare. Och det är ju meningen också att det ska blir tids sölande. Kolla allas pass, id handlingar, tullpapper mm och killarna gillar att jäklas lite.....! Deras hundarna skötte sig jätte bra fast dom satt i trång buss och jag gick in där med nästan höglöpande tik. En liten reaktion blev det men mycket liten. Häftigt.

Vädermässigt sätt hade vi kanoon fint som ni ser på en av bilderna men otroligt mycket knott och mygg. Det får man på köpet brukar jag säga! Vill man har sommar så får man skiten med...

Nu är jag lite trött, var hemma kl 5.00 på morgonen och har sovit 2 timmar. Sedan blir det bevaknings träning idag!

Ha en bra dag

Nira och matte

Inga kommentarer: