måndag 26 maj 2008

Härliga vågor!

Den här helgen har vi ägnat åt vatten. Det har blivit jätte mycket bad och långa stunder långt ute i Vänern. Det har varit otroligt STORA vågor, och hundarna har tyckt att det har varit extra roligt då. Dom har blogat rakt igenom och i vissa stunder blivit tränkta av vågorna. Men det har inte gjort nåt, utan dom har lekt och simmat. ÄVEN JAG HAR SIMMAT. Vinden var kanska kall men vattnet var underbart varmt.
Sedan har det blivit 1.5 mils cykelturer för att "torka" hundarna. Och silken fart dom har efter simning....Riktigt roligt. På kvällarna har vi grillat och haft allmänt skönt.
På lördag var vi och hjälpte Peter i vassen i Axvalla och gick långt där med hundarna. Det var lite besvärligt att gå men det gick.

Igår ställdes det ut Qwerro-barn med gott resultat; Anemicos Divo HP 2, Dax HP 4, Delta HP 2 i SK Salem och Atlas Dreams Ecco i Finland, Junior kl. exelent 4. JÄTTE GRATTIS TILL ER ALLA! Det är alltid lika roligt när man lyckas.

Idag kommer jag att åka iväg med Nira på UNHCR övning och som det brukar vara, så blir det igen en nu upplevelse. Det är ju alltid lika roligt att vara med och ser hur olika personer reagerar under pressad situation. Det verkar blir bra och otroligt varmt väder också, så det är ju plus i kanten det med.

Nu på morgon har vi redan varit ute på våran lilla cykeltur och det känns riktigt skönt. Hundarna har fått var sin märg ben och underhåller sig med det nu, så jag ska börja med tvätt.
Nira går och retar dom stackars han hundarna här hemma med sitt löp och jag bara hoppas att det snart är över. Det lär nog blir konser här till helgen när hon kommer till hög löpet. Suck...

Nu får ni ha en bra dag
Niras matte

Inga kommentarer: