söndag 20 december 2009

VINTERVILA / JUL LEDIGHET....vad är det för nåt???


Bilder här: http://www.qwerro.se/Nira/traning/ipotraning20dec

Visst har vi hört det där ofta... men IPO-gruppen har nog massa "snö" i öron, för det funkar inte hos detta gäng. Idag var vi åter igen 14 förare på plats fast det var kallt och snö men roligt hade vi.

Först körde jag IPO- lydnaden genom med Nira och dom andra sin del och sedan hjälptes vi åt varandra. Efteråt fika och sedan ringträning på ett annorlunda vis. En ring och två olika grupper samtidigt. SKK folket innanför ringen och schäferfolket utanför ringen. Det gick kanoon bra och alla fick göra sin del av ringträningen.

Bubblis fick hjälp av Niklas och Fredrik för FM-träningen med Cairo. Qwerro fick lydnad istället.

Visst hade vi även gruppfoto med tomtevovvar och det var riktigt roligt. Tänk att alla kunde vara så fina och att det kunde fungera med så många hundar samtidigt med tomtemössor mm på sig.

Att det är riktigt kul att så många vill komma och träna fast det är juletid och stress för många. Nu nästa söndag vill alla träna igen och så är det även bevakningsträning för oss samtliga på IPO-gruppen...det är bara att spika fast en dag på mellandagarna.

Just nu är vi en mycket stark och stor grupp som tränar tillsammans och det är då så mycket roligare allting samtidigt. Vissa kör långvägas men kommer dit trots allt. Det ska bli roligt att vi har fått tips och tillgångar på spårmarkerna också inom gruppen, så då är det bara att köra igång där också.

NU VILL JAG ÖNSKA TILL ER ALLA
(Tack att ni alla finns.... vi har ju bara så himla kul tillsammans!)

EN RIKTIGT GOD JUL!

2 kommentarer:

Kicki sa...

God Jul till er också,och tack för en rolig träning,jag är ledig 28/12 och 1/1 kanske passar till skogsdagar??

HA det så gott nu och tänk på mig som jobbar i jul! Kram

Nira skriver sa...

hihiiiiiiiii...visst tänker vi på dig!!! (flin).

Jag ska kolla med alla! Kanske 01 januari...efter alla festande vara i skogen...gärnä för mig!

Kram till ER