måndag 7 december 2009

Igår var vi 18 stycken på träningen från IPO-gruppen!

Vad roligt att det är så många som kommer. Igår hade vi Lena E hos oss som berättade om sin väg till VM med Säpo. Att få lyssna på Lena och alla hennes "fel" som förare gjorde att många blev lite lättare på sina hjärtan. Vi måste ju göra fel för att vi ska kunna göra rätt! Så enkelt var det! Hon berättade på ett väldigt rogivande sätt om hennes tankarna från första titten på IPO och fram till första SM på IPO med fortsättningen till VM. Vi fick massor av praktiska tips och "att tänka på" samt fick ta del av hennes proffsiga tänkande.

Att vi alla kan göra bort oss ibland är ju ingen hemlighet, men att få höra hennes del av dessa, gjorde att det blev lättare i hjärtat på många och klockorna började ringa i hjänsellerna på oss.
Just nu i dagsläget så har hon en malle tik och denna lilla varelsen var ju blixtsnabb i allt vad den gjorde. En liten charmis! TACK LENA ATT DU TOG TID FÖR OSS OCH DELADE DINA TIPS!

Nira gjorde ett jätte fint lydnadspass med aportering mm. Samtidigt fanns det både Rocko, Cairo och Ciara från Nira/Omar valparna där! Dom alla visar ju framgångar och Ciara har nog kommit längst med det. Cairo och Rocko är ju killar som vill envisas då och då och testa på förarnas nerverna. Men så är det ju med småpojkarna!!!!

Utöver ovan så har det kommit en liten "tjej" från Ronneby till gruppen. Ann-Cathrine var med där med våra vänner nere hos Lasse och Lena (dom har Omar hos sig). Hon hade Cairo med sig och fick äran att visa filmen till dom om skyddsarbetet från skyddshelgen med Kenneth!
Denna lilla "parven" Trixi var en liten livlig sak som vill så otroligt mycket och var väldigt framåt. Ska bli roligt att få följa hennes framtid på gruppen.

Nu i veckan blir det nog ett besök till på Ronneby med nästa babys hämtning. Kul med nya hundar!

Till helgen ska det blir åter spår och lydnad och med Kompaniet blir det möte och innebandy, sedan är denna här veckan slut igen!

Ha det så gott!

Mina kära vänner som får tar dom tunga stegen i veckan med sina hundarna, JAG FINNS HOS ER OCH TÄNKER PÅ ER!

...Tuija

2 kommentarer:

Winter och Umza sa...

Tuija! Du är underbar!
KRAAAAAM!!!

Maria

Nira skriver sa...

Tackar, tackar....
Men, VAD HAR JAG GJORT NU DÅ?????
Ni alla är ju UNDERBARA MÄNNISKOR...
Hälsningar Tuija