lördag 5 december 2009

KINNEKULLEKOMPANI...VÄRDENS BÄSTA KOMPANI!

Vad skulle man ha för liv utan våra gröna gubbar...tråkigt och ensidigt eller låta dagar i soffan???? Kanske det... Men det vill jag inte! Det här livet med dessa underbara människorna är ju så händelserikt, alltid är det nåt roligt på gång, så tråkigt hinner man aldrig att ha.

Idag har vi haft riktigt härligt med några från kompaniet, lite regn och småkyligt ute, men vad gör det... skjuta skulle vi göra och det har vi verkligen gjort. Vi på ett annat håll och killarna i Bjärsjö. Vi har fått prova på tre olika vapen att skjuta med instruktörens hjälp. Instruktören överlevde så då måste vi har skjutit rätt så bra som jag så till killarna när vi anlände till Bjärsjö. En riktigt rolig dag och vi väntar på mer............!!!!

Qwerro och Cera hade jätte roligt där med sitt pysande och mat fick dom så det räckte och blev över. Konstiga, evigt hungriga hundarna!

TACK ANDERS, PETER OCH PETER, CHRISTIAN OCH ALLA ANDRA FÖR EN HÄRLIG DAG I SKOGEN!

------------

Imorgon är det ju dags att träffa nästa kanoon gäng i mitt liv. IPO-GÄNGET! Tänk vad mycket vi ska göra imorgon....hihiii! Det växer två horn i pannan på mig!!!!!!!!!!!!

Vi ses

Inga kommentarer: