söndag 1 november 2009

VILKET KANOON SPÅR QWERRO GJORDE IGÅR

LEDIGT?...VAD ÄR DET FÖR NÅT....?

Det blev ingen ledighet för oss igår heller. Bubbla skulle köra Cairo och Qwerro på spår och lydnad för att hon jobbade ju när vi alla andra körde på Skara Bk.

Hon lade ett spår till Qwerro och Cairo på stubbåker och jag lade på ängen till båda två. Så det blev två spår till båda två. Sedan under väntetiden så blev det lydnad.

Ja ni..lydnad, där blir man imponerat varje gång när man ser dom här två herrarna på planen. Qwerro som annars är lugn och harmonisk ger ju järnet där. Svansen går ju i ett på honom och det märks på kroppshållningen att han tycker detta är kul. Resultatet också därefter. Lite hyss kan han hitta på med och då ser man riktigt hur ivrig han är och hur mycket vilja det finns hos honom.

Första spåret gick ju på stubbåker och där hade Bubbla gjort många vinklar och han gjorde riktigt bra spårarbete. Drag i linan rakt genom. Kanoon.

På ängen gjorde han dom riktiga 90 vinklarna så klockrent och fint så jag hade velat hoppa upp högt och bara strika till av glädjen. Vilken hund!

Cairo är ju en unghund som gärna vill smaka på fingrarna om man inte är tillräckligt snabb på belöningen. Otrolig ivrig och viljan är hemsk. Hans kroppshållningen är ju bara så perfekt och han reagerar snabbt på kommando. Bubbla håller på att jobba med hans trängning för det gör han i vissa stunder för mycket. men vilken följsamhet han bjuder på. Riktigt kul att se.

På platsliggning retades Bubbla lite med han och började kasta bollen dit och hit samt gjorde hastiga hopp själv upp i luften. Efter första hoppet så gick han upp men det fick han sota för och lägga sig på nytt. Sedan kunde hon kasta bollen överallt och hoppa och stutsa samt ropa högt men han log kvar. Roktigt häftigt att se!

Första spåret på Cairo var också på stubbåker och det gick riktigt bra. Han är lite speciell på spåret och där har vi lite extra att jobba med. Han är otrolig kraftig och dragkraften därefter så fingrarna är vita efter honom. Men han spårar och sedan tittar han upp, så någon perfekt spår har han inte riktigt än. Han vill allt se vad som händer runt om honom så han inte ska missa nåt. Så nu kommer det att bli mycket spår med honom för han är den av valparna som har spårat minst....!

På ängen hade vi lite av samma problem. Så nu vet vi vad som väntar på oss och honom.

På kvällen var vi på klubben. Dom hade fixat en halloween fest där med mat. Många var redan på glatt humör och ljudnivån var hög. Vi åt våran mat och sedan åkte vi hem pga kraftig huvudvärk. Det hade jag redan innan så det blev ju inte bättre i denna höga ljudnivån. Jätte god mat och härlig stämning annars. TACK FÖR DEN GODA MATEN!

HA DET......

Inga kommentarer: