fredag 20 november 2009

DET ÄR HÄFTIGT ATT VÅRA HEMVÄRNSHUNDARNA ÄR SOM "ALLROUNDHUNDAR"!

Tänk vad mycket man kan göra med en tjänstehund!

Man kan delta på övningar, eftersök, freestyle, agility, ipo, utställningar, utbildningar, tävlingar i olika grenar och låta dom dra skrinda med barn på tomteparad när hundarna är fylla av klitter, tomteskägg, tomtemössa samt massor av folk. Så här ska det ut. JIPPIII OCH HURRAA FÖR TJÄNSTEHUNDARNA! Kolla här http://www.qwerro.se/ en jätte duktig FM HUND!


Att får delta på eftersök med lyckat resultat går ju inte att beskriva. Det känslomässiga i detta är ju en enorm lycka oavsett resultatet. Att hitta en levande är ju alltid målet men samtidigt vet vi alla att vi vill ha våran anhöriga hem oavsett sökresultatet. Visst är det ju tråkigt när man hittar en avliden person men samtidigt måste man tänka att familjen vill ha sin anhörig hem. Detta är ju jätte viktigt. För nästan ett år sedan var vi sist ute när Nira var dräktig i fjärde veckan och då med sorg i hjärtat, hittades personen avliden. Så vi i våran kompani har gott samarbete.

Men glädjen att man ha hittat någon i sista minuten är ju ännu starkare i känslomässigt sätt precis som då för nästan två år sedan i Ulricehamn. Att hennes kroppstemperatur låg på +24 grader C vid ankomsten till sjukhus och att hon överlevde utan några men, var ju HÖJDPUNKTEN för det året. Så visst behövs vi!!!!!! Dessutom hade dom sökt efter henne redan 18 timmar och detta tog för Nira 30 minuter....... JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER NIRA!
kolla detta: http://www.qwerro.se/Nira/hemvarnet/ovning/19feb/index.htm


Jag hoppas att alla blivande tjänstehundsförare ska få det lika bra som vi ha det på Kinnekulle kompaniet! http://www.kinnekullekompani.se/


NU NÄRMAR SIG TOMTEPARADEN FÖR VÅRAN DEL MED KOMPANIET IGEN OCH VI HOPPAS ATT MÅNGA KOMMER DIT MED SINA HUNDAR OCH VISAR UPP DOM PÅ SKARAS JULPARAD. VI DELTA MED SKRINDA MM och träffas redan innan på torget i Skara. Kom och prata med oss där. Våra hundarna kommer att vara tomteklädda! Den 29 nov. är tomteparad i Skara!

Ha det så gott alla!

Inga kommentarer: