söndag 29 november 2009

Rekrytering/Tomteparad i Skara ;)!

IDA OCH TILDA FÖRDE QWERRO PÅ TOMTEPARADEN MED CORNELIA I SKRINDAN
CHRISTIAN NJUTER AV LIVET MED NIRA OCH TOMTE

MER OCH MER FOLK KOM TILL REKRYTERINGSPLATSEN

DET GICK ÅT MASSOR MED ÄRTSOPPA, KORV OCH GLÖGG

PIL- OCH GRANATKASTNING BLEV POPULÄRT...här är vi nästan klara med allt...

LITE MATERIAL UPP FÖR REKRYTERING...

CAIRO OCH FIA HAR SKOJ...

QWERRO ÄR KLAR FÖR TOMTEPARADEN

VISST DER DET HÄRLIGT UT... QWERRO OCH FIA

MAMMA NIRA MED SIN SON CAIRO OCH FIA
--------------
Man blir tårögd när man få ser hur två små flickor för en IPO 3 hund Mischalands Qwerro med säker hand rakt genom hela paraden själva med en tomtenisse Cornelia sittandes i skrindan!
HÄRLIGT MED SÅNNA HUNDAR!!!!!!!!!
***
***
Så är detta årets Julparad förbi. Vi hade en riktigt härlig dag med rekrytering och våra Hemvärnshundarna fick drar skrinda med barn.
***
***
Dessutom hade vi granat- och pilkastning och det var otroligt uppskattat. Ebbe med gänget fixade ärtsoppa, glögg och korv med bröd så aktiviteter hade vi hur mycket som helst.
Att får krossa porslin...det tyckte många att var jätte roligt.
***
***
Idag så doftar alla kläderna lägereld så det gäller att man får tvätta kläderna på nytt igen. Och visst fick vi rekryteringar till sjukvården, soldater och hundförare. Kanoon, Anders var jätte nöjd för det blev 8 stycken. Stämningen där var så otroligt avslappnande och tiden gick ju jätte fort. Vi byggde en egen koja till hundarna och lilla Cairo fick vara med och hade tomtemössa med skägg på sig så stolt, dessutom fick han dra skrinda. Mycket basträning blev det för honom och detta skötte han alldeles utmärkt. Han gick och la sig i kojan och väckte mycket uppmärksamhet. Det fanns 3 stycken Nira/Omar barn på samma plats, Cero, Cairo och Cera! Alla dessa skötte sig alldeles utmärkt i strängslet med massa folk och ljud samt konstiga figurer. Qwerro hade också sin dotter Dhiva med. Så det blev släktträff....!
***
***
Att får samarbeta med våra gröna gubbar är ju så underbart. Man liksom slappnar av och bara njuter av närvaron. Det kommer mycket folk och pratar och berömmer våran kompani och det känns jätte roligt att få vara med just i denna kompaniet. Skratt är ju aldrig långt borta och denna vänligheten är enorm.
***
***
OCH BUBBLIS VAR ÖVERLYCKLIG..."jag har fått en egen julgran! hoppade hon lyckligt där borta efteråt när hon fick sitt livs första Julgran........!
***
***
Vi har ju gått en kurs på studiefrämjandet var man fick lära sig att man ska umgås med dom som man mår gott av och det har vi verkligen gjort. Vi har enbart GODA OCH HÄRLIGA MÄNNISKOR RUNT OM OSS!
***
***
Bilderna kommer senare!
***
***
Här har ni bilder från skyddshelgen http://racy.se/ipo3 Trine har tagit alla foton!
***
***
Ha det så gott!










Inga kommentarer: