söndag 22 november 2009

VILKEN HELG!... skyddslicens teori...skyddsläger...anlagsprov FM-hund och AKUTEN! Och våran kompanichef blev det "eviga +27"!!!!

NIRA HAR FÅTT NJUTA AV LIVET RIKTIGT REJÄLT HELA HELGEN....!

Våran mest efterlängtade helgerna i år är slut....SUCK! Men det har varit väldigt händelserik och otroligt värdefull för oss alla. MYCKET FOLK hela helgen pga olika aktiviteterna som vi skapade fram. Dessutom tidiga morgon.... hihii alla har varit duktiga och kommit upp...

Vi började i fredags med LICENSTEORI LÄSNING med Mickael Cordeús för dom som inte hade gjort detta med 24 personer på klubben (...fredag kväll, det är bra att ni föredrag klubben istället för fest...). Det gick jätte bra där. Tack Micke! Ann-Cathrine åkte med Robin och hämtade Kenneth från flyget och jag tog hand om klubben.

Till skyddshelgen hade vi 23 deltagande hundar. Det är jätte roligt att se hur hundarna har utvecklats under året! Fast tjänstehundsfolket var på samma plan och gjorde anlagsprovet för hundarna gär med skjutande med mera så störde det inte oss något. Figgen frågade väl ...vad det var för kalibrer för det ekade rätt så rejält men skyddshundarna brydde sig inte om. Dom var väl mera intresserade av oss istället och både Cairo och Nero hade velat vara hos Kenneth. Men MATILDA MED NERO OCH ANN-CATHRINE MED CAIRO KLARADE DET PROVET OCH KÖR IGÅNG NU MED TJÄNSTEHUNDSUTBILDNING. GRATTIS TILL ER BÅDA!

Köket har ju varit bemannat hela helgen (STORT TACK FÖR DET) och dom har fått laga mat först på lördag till nästan 40 personer på dan och sedan till kvällen en härlig JULMIDDAG (köttex) 35 personer och dagen efter hade TRE RÄTTES MIDDAG. Vilka människor!

Att få ha Kenneth som figge hos oss är ju jätte uppskattat. NU ÄR JU HAN HELMEDLEM HOS OSS DESSUTOM och hans FRU familjemedlem! Vad stolta vi alla är över honom. Hans sätt att arbeta med hundarna och förarna är ju extrem. Alla får ju den delen av utbildningen som man ska ha och dessutom så var det tre figurant elever hos oss. NÅGON SOM HAR GJORT JÄTTE STORA FRAMSTEG ÄR NICKLAS...han har fått jobba med Nira för att få lära sig och sedan har ju även EX varit en utbildnings hund. Du har en lång väg att kämpa genom... men det fixar du lätt med Kenneths hjälp!

Under lördagen så var Pernilla på klubben och tog hand om hundarna med massage och streckning. TACK PERNILLA! DET VAR UPPSKATTAT. Det är ju viktigt att ta väl hand om sina hundarna under hård ansträngning.

JAG OCH ANN-CATHRINE VILL OCKSÅ TACKA FÖR DET ENORMA JULKLAPPEN SOM VI FICK AV ER... det värmde gott i HJÄRTAT! TACK SNÄLLA NI!

Denna helgen med lyckan avslutade vi på akuten....hmmmmmmm... Bubblis GLÖMDE AV SITT FINGER MELLAN BILDÖRREN....! Så det fick bli punktering av nageln.

VÅRAN KOMPANICHEF BLEV OCKSÅ DEN "EVIGA +27" I SÖNDAGS! JÄTTE GRATTIS!!!!!!!!!

Nu får ni gå och kolla på bilderna http://www.qwerro.se/Nira/traning/skyddshelgnov09

ha det så gott...mer kommer senare!!!!!!!!!!

TACK KENNETH FÖR EN HELT OTROLIG HELG IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!! OCH TACK ALLA SOM DELTOG...NI ÄR HELT FANTASTISKA MÄNNISKOR MED KÄMPAR GLÄDJE I HJÄRTAT!




Inga kommentarer: