fredag 27 november 2009

Tomteparad/Rekrytering i Skara på Söndag.

Mischalands Qwerro, tomtehund ((2008))
Fia Sabina Bubblis ((2008))
Fia och Jari ((2008))


Fia och Jari((2008))

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... undrar vem som hittade på att ha hund som sällskapsdjur och gröna gubbar/tanter som vänner....????
***
***
I båda fallen är det samma sak som att DET FINNS INGET EGET LIV... fast det här livet är ju ändå rätt så härligt och händelserikt så jag är jätte lycklig över mitt liv med familjen, hundar...vänner...gröna underbara och hel galna människor. Tiden bara försvinner och almanackan är fullständigt bokad med övningar/träningar/skog/IPO/rekryteringar/uppvisningar/bandy/och härliga människor. Människor som ger så mycket glädje till en så det inte går att beskriva med ord. Kolla bara våran Kinnekulle kompani och IPO-gänget med Kenneth! Kan man ha bättre liv????Nej, jag tror inte på det! TACK ATT NI FINNS I MITT LIV!
***
***
Nu närmaste väntar det tomteparad i Skara och för våran del rekrytering och massor av skoj med hemvärnet på torget i Skara. Kom dit och hälsa på oss!
***
***
Nu i veckan har vi varit på informationsmöte gällande framtiden för Hemvärnet och det var fullsmäckat med folk där. Mycket info och roligaste av allt var nog info om Tysklands resa. En övning i Tyskland, det tackar man inte nej till....!
***
***
Sedan för allas glädje så har Cairo gjort godkänt anlagsprov för FM-hund och är nu under utbildning med Bubblis som förare. Jätte roligt!
***
***
Ha nu en jätte trevlig helg!

2 kommentarer:

Kicki sa...

Tack för dina ord Tuija!

Som sagt det är vi som skall tacka ! Kram Kicki och Niklas

Winter och Umza sa...

Härlig är du med sånt engagemang!
Hittade dig aldrig i stan, det var fasligt mycket tomtar, haha, men Anders förevigade er! Kram Maria