lördag 31 oktober 2009

Slut summering av veckans slit på lydnadsbanan...

FIA OCH JARI PÅ GÅNG...
DET SER RIKTIGT BRA UT...
KOLLA HÄR DÅ....
OCH HÄR...
NIRAS SON ROCKO...
RONDERING....

ANNA OCH JARI...
FIA OCH JARI...
GRUPPEN....

BILDER HITTAR NI HÄR....

VILKA DUKTIGA HUNDAR MED SINA FÖRARE / ÄGARE!

Hela veckan har det varit mycket lydnad med hundarna. Vi har jobbat med lite problemlösningar, kontakt, förarens kroppshållning, trängning i gruppen, rondering mm och dessutom hade vi igår en låtsas BH-prov för alla som var där. Det finns några som hade kunnat starta BH-provet redan och några har inte åldern inne på sina men början av nästa år ska det funka för samtliga. Har jag räknat rätt så är det nog 18 hundar som ska göra sitt prov. Det är många och får nog bli två dagars prov. Häftigt!

I denna gruppen så är förarnas vilja enorm. Dom visar verkligen sina intressen för denna sporten och alla är hjälpsamma och nåt som jag reagerar är den lugna stämningen på alla där som smittar av sig även på hundarna. Det känns lite ovanligt att det är så här. Det var ingen heller nervös eller orolig när dom fick gå två ovh två mot varandra i låtsas BH prov utan alla gjorde det av sin egen nyfikenhet....även lilla valpen med sin förare traskade halva banan genom inklusive gruppen. Kanoon, det var häftigt att se.

Nu känns det lite konstigt att jag inte har nåt idag som heter måste...inga gröna kläder och inte heller nån träning utan det få bli familjen och torgpromenad samt ska lura min son att grilla nåt gott...mums!!!!

NU HOPPAS JAG ATT NI ALLA SKA TA VÄL VARA PÅ FAMILJEN OCH NJUTA AV HÖST SOLEN OCH LUFTEN....snart kommer våren och värmen (rätt tänkande hjälper i mörker)!

HA DET GOTT

3 kommentarer:

Winter och Umza sa...

Ja det var verkligen rolig och nyttig vecka. Är verkligen jättesugen på att se vad denna grupp kan åstakomma i framtiden med varandras hjälp. TACK för din inspiration och kunskap! Det är nog därför vi är lugna:)

Nira skriver sa...

Hmmmmmmmmmmm, jag skulle kalla det för KANOON SAMARBETE istället. Det är roligt att jobba med er alla och visst med lite envishet så kan ni gå långt och det ska ni!

Ha det så gott, snart är Kenneth här igen...

Anonym sa...

Kan bara hålla med Maria! Mer än Kanooon! Vi bockar och bugar! //kicki och niklas