måndag 19 oktober 2009

VILKEN FANTASTISK HELG MED KENNETH!

NIRAS DOTTER CIARA I FULL FART MED SIN MATTE CAMILLA ...
TANDFÖRLUST...inte jag inte, det är bara att räkna... JARI OCH FIA...

JARI väntar på kommando...
QWERRO OCH KENNETH KRAMAS...

NIRAS SON CAIRO I FULL FART I SKYDDSARBETET...

och HÄR MED...tror inte att du kan sticka....
*
*

Redan i fredags hämtade jag Kenneth från flyget till oss och flickorna hade fixat lite taccos till oss för att dom hade kommit tidigare hem. Stämningen var helt underbar och Kenneth var på gott humör. Vilken man du har Marina, tack att vi få "låna" honom här alltid då och då....!

Tidigt på lärdagmorgon så skulle vi träffas på klubben och där mötte jag många nya ansikte. Lite nervösa och pirriga deltagare men strax efter så var det ingen nervösitet kvar...tror jag!

Det kom till en genomkörare 20 hundar. 9 valpar, 6 unghundar och 5 vuxna. Nira fick vara som en provhund till en figurant elev och det gick ju riktigt bra till slut. Lite mera ska han få dansa nästa gång....hihii! Allt är ju filmat och det har tagits mycket foto hela helgen.

Vi har haft förare/hundar från Skåne, Stockholm, Borås, Tidaholm mm och det har varit otroligt mycket folk och övriga hundar på planen under tiden som vi har kört. Det har ju gått valpkurser samtidigt men det är ju ingen som har stört varandra utan vi har snällt delat på planen. Jätte roligt att se hur alla kan samarbeta med oss. Dessutom så har det varit 6 ungdomar där med sina hundar och kämpat. Riktigt häftigt med alla unga deltagare. Köket har haft fullt upp med oss och lagat mat till 20 personer + allt annat. TACK SNÄLLA NI FÖR ALLT. NI VET ATT DET ÄR SNART IGEN....

NIRA har fått jobba med bytesdrifter och där går det ju framåt. Sen fäller hon ju så löpet närmar sig...!

QWERRO och Kenneth har haft en riktig rolig helg med varandra och jag lovar ett Bubbla har fått slita med lydnaden mm. Qwerro tycker att det här är bara så superroligt. BUBBLA OCH QWERRO ÄR ETT HÄRLIGT EKIPAGE IHOP OCH DET ÄR REN GLÄDJE ATT SER DOM TVÅ ARBETA!!!!!

JARI och FIA har också gjort enorma framsteg över helgen och lydnaden börjar funkera bättre också under skyddpasserna.

DHIVA och Peter likaså har gått jätte mycket framåt. Bra jobbat...resten kvar! SSM:et väntar på er!

JAZZIE och Amanda har gått jätte mycket framåt sedan sist (hon löpte då). Där är det bara att kämpa vidare. Du är jätte duktig som orkar sitta och resa hit 4 timmar.

Så visst har vi haft en helt underbar helg igen och nästa år kommer det att bli 7 gånger till med honom här hos oss.

TACK SNÄLLA KENNETH ATT DU VILL TAR HAND OM OSS OCH HJÄLPA TILL MED FIGURANT ARBETET...
...vi väntar redan till nästa gång!

Bilder finns här från första dagen http://www.qwerro.se/Nira/traning/ipohelg09

1 kommentar:

Kicki sa...

Ja,visst gör vi det!