lördag 3 oktober 2009

hihii...många lider av MUSKELVÄRK idag....VILKEN HÄFTIG KVÄLL MED GÄNGET...







Igår samlades vi allihopa igen, lite lagomt spända men jätte glada. Det var lite småkyligt men det regnade eller blåste inget men det var bitande kyla ute och full måne. Jag skulle kunna gissa att vi var nog närmare 30 personer där samlade från kompaniet.

Och vad gjorde vi då....? DOM KÖRDE GO-KART hela kvällen och vi grillare korv (massor)! Stämningen var i topp och förväntan stor innan starten. Alla delades i fem olika lag och tävlingen fick starta efter en liten pratstund om lite regler, om säkerheten plus lite annat. Språng march till starten med dom första fem och så var det glatt igång. Första varverna för många var lite tröga för detta körde dom första gången men vad mera dom körde dess bättre gick det. Lite snurr och borttappade däck på banan gjorde det hela jätte roligt för oss att ser på. Det var bara jag och en till som inte deltog i körandet.

Adrinalit steg rätt så ordentligt hos dom alla under körningen och vissa kom lite haltandes från körandet men med gott humör. Det var riktigt häftigt att kunna ser framgångarna hos samtliga förare...både unga som eviga +27!

Bubblis njöt riktigt ordentligt hela kvällen och hennes hundarna Cairo och Qwerro var i farten hela tiden. Cairo nöjde sig med att springa upp och ner i galler trappan och hade ett bevakande öga på Bubblan hela den tiden som han var ute. Vilken härlig hund. Qwerro skulle tränga sig till banan efter Bubbla men fick nöja sig utanför med mig. Men dom visste mycket väl var hon var. Till slut fick jag stoppa dom i bilen.

Alla som ville fick köra hur mycket dom orkade och det gjorde dom också.... den tävlingen blev riktigt rolig att se på... kvällen var sen och den bitande kylan väl framme som resulterare genom frysna förare från topp till tån..... men kul hade dom!

Åter igen en MINNESVÄRD kväll med kompaniet....TACK LARS OCH BERTIL som hade ordnat detta för oss alla och TACK ANDERS FÖR KORVARNA!

...bilderna kommer senare under helgen!

HA EN HÄRLIG HELG ALLA så ses vi på fys-kvällen på onsdag och på övningen nästa lördag....NI ÄR BÄST!

Inga kommentarer: