fredag 16 oktober 2009

VI VÄNTAR MED SPÄNNING VAD HELGER GER...

ÄNTLIGEN blir det roligt igen .... det var ju så länge sen sist...(flinar). Ja, hos oss händer det alltid massor. Man kommer och går helg efter helg med roliga saker och övningar. Förra helgen SIB och spår, denna här helgen bjuder på skyddsarbete med våran kära figurant. Det ska blir SÅÅÅÅ roligt att träffa honom igen och ser hans sett att jobba med hundarna. Som typisk för våran del så är det alltid dubblabokningar och då får man välja det bästa som nu... killarna åker iväg med kompaniet till Göteborg och ska besöka där aeromuseum och det är verkligen värd att se. Som tur var så har både jag och Bubbla varit där under aeroshow och det gjorde det lätt för oss att stanna här hemma med våran figge...fast det hade vi gjort ändå....! hahaa!

Veckan som har gått så har det varit kompanifys som vanlig med många deltagare och alla får det bara roligare och roligare där. Jätte skoj. Dessutom så kommer det att hända massor igen under hösten så brist på aktiviteter har man ju inte. Men vad skulle man inte göra frivilligt för dessa underbara "gröna gubbar"... nästan allt!

Cairo har varit på första bevakningsträning och nu väntar det anlagsprov för honom under hösten. Det ska bli roligt att få se hur det kommer att funka med honom på försvarsmaksutbildningen för bevakningshundar. Jag tror att det blir kanoon men man vet ju aldrig...!

Idag är det jätte trist väder ute med storm och regn / snö på vissa platser och jag ska iväg för att hämta figgen från flyget och Christian får äran att hämta Amanda från taget istället. Och Imorgon så är det full rulle igen med allt. Nu har dom lovat bättre väder under helgen och jag hoppas verkligen att det stämmer för det gjorde det inte sist...!

Jag hoppas att ni alla ska få en härlig och minnesrik träningshelg med oss igen!

Inga kommentarer: