torsdag 29 oktober 2009

LYDNAD OCH ÅTER LYDNAD.....

Den här veckan har det varit otroligt mycket lydnad. Vi har träffats varje dag på klubben och hjälpt till med olika moment. Det känns jätte rätt att hjälpa till med denna gruppen för det är ingen som är "hispi" på nåt sätt utan alla är lugna och sköna människor som tycker om att ställa upp för varandra. En otroligt härlig känsla.

Nira är ju på gång med löpet så hon har inte varit med i veckan men imorgon ska hon få sin del av lydnaden också. Det finns trots allt en hel del att "rätta" till i hennes lydnad. Som vi alla vet så är det ju alltid nåt som man ska göra och förbättras. ....dom blir ju aldrig färdig lära mer en vi människorna... för då skulle vi inte behöva göra nåt utan bara "klona" en sån individ och spänningen med alla problemlösningarna med våra hundarna skulle vara lösta....hmmm...det låter väl ändå tråkigt eller????

Igår hade vi från kompaniet igen kompanifys och där var jag inte med den här gången för att jag hade varit i Skara hela dagen och kände mig trött, men så kan det bli ibland. Bubbla åkte dit istället!

Nu närmar vi oss på den alldeles första lediga helgen och visst känns det lite konstigt att man inte ska klä sig grön....(skratt)! Men så här är det med livet, håll igång så mycket som möjligt. Denna här helgen ska jag gå på torget och umgås med familjen och sedan ska vi till halloween fest på klubben. Övrigt inget planerat mer än kanske lite träning med hundarna på söndag!!!!

Hoppas ni alla ska få njuta lite av höstsolen och denna friska luften....

HA DET SÅ GOTT

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha,det gott du också och Tack för hjälpen!Ses!//Kicki

Nira skriver sa...

Tack själva med...Ni är bara så goa människor....
Vi ses idag på klubben!
..Tuija