lördag 6 juni 2009

VILKEN DAG MED KINNEKULLE KOMPANIET OCH VÄNNER!

TILDA...CARRAS...IDA
EN LITEN UPPVISNING AV IDA

REGLER INNAN FOTBOLLSGOLFEN...


PARADEN I SKARA
KOLLA VAD SNYGGT I TAKT...KINNEKULLEKOMPANIET...givetvis!

HELA VÄGEN LIKA SNYGGT....kolla på bena...exakt!

KOLLA ÄVEN HÄR....vad stolta vi är över ER

HÄRLIGT OCH GLATT GÄNG EFTER FOTBOLLSGOLFEN


AKTA ER...HÄR KOMMER VI


BUBBLA VAR "BLÅ-GUL", så det var bara att lyda....



Idag fyllde Bubblis år och i veckan Ruth. GRATTIS TILL ER BÅDA!

Klockan tolv samlades vi (20 tal) i Lundsbrunn för att fira Bubblis, umgås, spela fotbollsgolf och grilla korv. Regnet höll sig undan hela tiden och vi fick en riktigt lyckad dag med familjerna. Dom är alla ju så UNDERBARA människor och det är alltid lika roligt att träffas.

Vi fick höra lite spelregler först och sedan delades vi i fyra grupper för att det inte ska ta hela dagen. Att sparka boll det kan vi alla men att sparka och träffa rätt..det är en annan sak! Denna sabla bollen for ju överallt utan dit som den skulle, men efter en fajt på 1800 m och 18 delplatser så hittade vi våran grupp som vinnare och där var det Jessica som vann med 75 poäng jämfört med sämsta 129 poäng. Visst var den banan riktigt lyrig i vissa platser.

Efter spelet så grillade vi och killarna hade roligt för Bubblans bekostnad....med härliga och roliga presenter. Hon var riktigt rädd att öppna vissa paket...hahaa.

Efter fotbollsgolfen så var det dags för nationalfirandet i Skara och det gjorde att sex stycken från kompaniet fick delta där på paraden och bära flackorna och fick gå först. Dom var SÅ STILIGA OCH TAKTEN MED FÖTTERNA VAR SÅ KANOOOOOOOOON BRA. Vad stolt man blir när man ser hur fint och stiligt dom genomför sitt uppdrag. Jag är så lycklig för att man är en av dom på Kinnekulle kompaniet. VILKET GÄNG! Först fotbollsgolf och sedan nationalfirandet!


Cera och Carras hade jätte roligt med Ida och Tilda. Så nu sover Carras så gott efter dagens lek och hyss. Lilla Cornelia var med bara ett par timmar för att hon själv skulle delta på firandet av Svenska flaggan!

Våran nya hundförare kom också och fick träffa både Kompani-, Pluton-, och gruppchefen. Så på måndag ska vi träna på kullen och träffas. JÄTTE KUL!

...bilder kommer!

HA DET SÅ GOTT ALLA OCH TACK ÅTER IGEN FÖR EN EXTREM ROLIG DAG!

Inga kommentarer: