onsdag 10 september 2008

Vad kul vi hade igår........

Igår gjorde vi i ordning bindningsplatsen för hundarna. Jari tyckte att det var jätte kul. Han undersökte sin plats grundligt. Lite spring runt stolpen och sedan hittade man en vatten pöl och där kunde man gräva lite i gräset och VAU, leran kom fram.....! Sedan var det bara att köra järnet med olika slags lerbad. Och, resultatet är ju inte så svårt att räkna ut och Fias reaktion var verkligen roligt att se. En hund som är upp i örön lerig. Så efter patrullstigen som var kanoon blev det HUNDBAD i baljan. Så kan det gå....!

För övrigt så blev vi bjudna tårta och vovvarna fick korvtårta av Lollo. Mums vad gott det var!

Vi var jättemånga igår och Lollo tog hand om spår, Bubblis tog hand om lydnad och jag tog patrullstigen. 10 HUNDAR!
Vi hade tre stycken 8 mån. valpar som gjorde kanoon markeringar och tog både vind och ljud klockrent. Likaså vuxna hundarna. Lena klantade till det lite för sin hund igår som gjorde så kanoon fin vind markering men hon tittade på mig istället och pratade så den missade hon. Men denna rottisen jobbade vidare med sina kanoon markeringar och tog allt trots allt. Ajja bajja Lena.

Qwerro fick verkligen visa sina kunskaper igår i och med att spårhundarna gick 75 meter ifrån hans patrullstig men det var inga problem, han tog både dom, vindfiggen och ljudfiggen med kanoon säkerhet.

Även Nira fick jobba med Per igår och det gjorde hon med all sin glädje.

Vi avslutade kvällen med fika (tårta mm) och samtidigt när vi firare Qwerro och Geran så kom det också en glädje besked att Qwerros valpar hade börjat födas...!
Jättekul. Dubbel firande. Du är jätte duktig Qwerro.

Jag tycker att det här är jätte kul tillsammans med er alla och med glädje ser jag hur hundarna går framåt. Tack Lollo och Bubblis för hjälpen, tack Robin som var en skuttande kanoon figurant. Tack Sabina och Peter, Lena, Majlis och Dan för att ni vill delta och Per som kör Nira. Kanoon

Vi hördes igen och fortsätter med våra träningar

Ha det så bra alla

Inga kommentarer: