torsdag 14 augusti 2008

Lek och bus i Karlstad....

Så har vi varit igen på en annan träning, skyddsarbete. Lilla Jari har gått jätte mycke framåt. Han studsar och hoppar som som en kalv som släpps första gången ut till grönbete. Han är snabb och har förstått iden med figuranten. Kul, tycker han och jag samtycker att det ser ut att vara roligt. Han vill hela tiden tillbaka till figuranten.
Qwerro gjorde sitt med rondering på 6 skjul...med lite hjälp! Men han har gått mycket framåt och tycker att skyddsarbetet är livet. Skönt. Han avslutade sitt med lite freestyle.
Björn körde med sin unghund och där har dom också gått jätte mycket framåt.
Bublis körde även med Breemer. Vilken hund...! Där får man akta sina fingrar.

För övrigt så blev tävlingen inställd pga feldatum på ansökan från provstället och även våran övning blev inställd pga dåligt intresse...synd...! Man lägger ner trots allt mycket tid att planera en 29 timmars övning och så ställer inte folket upp.

Det har ju regnat i stort sett varje dag och igår var det även åska ute. Vi hade tur att det inte regnade när det var träning för då är det inte så roligt. Idag ska vi åka till Karlsborg och träna. Det ska bli roligt att får träffa Ursula där och får höra vad hon tycker om saker och ting som händer. Får kanske en och annan vink för bättre träning. Imorgon ska vi tar det lugnt ...tror jag... om inte Lollo hittar på nåt hys...?

Nu är åska på gång igen så jag får väl sluta nu och stänga av datan.
Ni får har det skönt åter igen...........

Inga kommentarer: